Ga direct naar: 

Aanbesteding en contracteren

Het selecteren en contracteren van bouwpartners is een belangrijke stap in een succesvol project. De architect drukt een stempel op uw toekomstige gebouw en de bouwers bepalen uw werkelijke kosten in het gebruik. Een verbintenis voor lange termijn dus.

Van ambitie tot contracten

Op basis van uw ambitieniveau komt draaijer+partners tot de juiste aanbestedingsstrategie. De keuze voor de best passende procedure, de juiste marktbenadering en het opstellen van alle aanbestedingsdocumenten nemen wij op ons. Wij nemen u graag de zorg uit handen voor het gehele aanbestedingstraject en de latere contractbeheersing.

Zorgvuldig inkoopproces

De ruime ervaring van draaijer+partners garandeert een juridisch verantwoord en toegesneden aanpak. Die past binnen elke bouworganisatievorm en de geldende (Europese) regelgeving. Dit betekent voor u een zorgvuldig en transparant inkoopproces, daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Het eindresultaat zijn de bouwpartners die bij uw ambitie passen.

Praktisch

Een gedegen aanbesteding vraagt een goede voorbereiding. We nemen de tijd om de juiste procedure te bepalen. Wij doordenken alle uitgangspunten om open eindes en discussie tijdens de procedure te voorkomen. Afhankelijk van de (Europese) aanbestedingsregels kan een aanbestedingstraject al gauw twee tot vijf maanden in beslag nemen.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33