Ga direct naar: 

WaardenAssessment

Hoe kan het dat u de kansen en de mogelijkheden van Het Nieuwe Werken ziet en anderen alleen maar problemen en bedreigingen op zich af zien komen? Dat projectteam dat zo enthousiast van start ging, loopt al na korte tijd vast. Waarom komt er niets uit hun handen? U kunt het met iedereen goed vinden, behalve  met die ene collega. Wat verklaart uw voortdurende ergernis eigenlijk?

Het Waarden Assessment geeft antwoorden

Dit assessment is gebaseerd op het gedachtegoed van de Amerikaanse professor Clare W. Graves. Deze test is ontwikkeld op basis van jarenlang wetenschappelijk onderzoek en biedt inzicht in de drijfveren van mensen, rekening houdend met hun (werk-) omstandigheden. De uitkomsten zijn gevalideerd. Drijfveren bepalen de verschillen in denken, voelen en handelen en verklaren o.a. de verschillen in beleving van de werkomgeving.

Hoe werkt het Waarden Assessment?

U start met een persoonlijke, online in te vullen test. Die biedt een verrassend beeld van wat mensen motiveert, zonder oordeel over goed of fout. Er bestaat namelijk geen goede of foute uitslag. Wel bieden de uitslagen herkenning en zelfinzicht, maar ook uitstekende aangrijpingspunten voor verbetering van de samenwerking of verandering van de organisatiecultuur. En het invullen van de test kost maar zo’n 20 minuten.

Meer weten?

Is uw belangstelling gewekt? Neem dan contact op met Peter Ruchti via e-mail of via telefoonnummer 030 - 659 23 33. Hij gaat graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor u en/of uw organisatie.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33