Ga direct naar: 

Omgaan met veranderingen


Bent u op zoek naar concrete handvatten ten aanzien van uw veranderstrategie? Wilt u zicht krijgen op het werkelijke verandervermogen van uw organisatie? Wilt u uw veranderaanpak optimaal laten aansluiten bij de aanwezige potentie? Zoekt u een doeltreffend instrument voor personeelsbeleid in veranderende omstandigheden?

Het Change Ability Profile is een uniek instrument dat vanuit een combinatie van klassieke testpsychologie en moderne inzichten antwoorden geeft op vraagstukken ten aanzien van verandering. Nog niet eerder was het zo eenvoudig om de veranderpotentie binnen uw organisatie in beeld te brengen.

Wat is het Change Ability Profile?

Het Change Ability Profile brengt de bepalende elementen bij verandering op eenvoudige wijze in kaart en is volgens de strengste normen van klassieke testpsychologie ontwikkeld. Het is daardoor geschikt voor zuivere meting alsmede procesgerichte ontwikkeling.

Deze test bestaat uit een zorgvuldig uitgebalanceerde en gevalideerde vragenlijst met 160 vragen en in totaal 800 keuzemogelijkheden. Een ingevulde vragenlijst levert een rapportage op die op een overzichtelijke wijze laat zien hoe iemand met verandering omgaat. Heel concreet en gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde modellen.

Waar is het Change Ability Profile op gebaseerd?

Het Change Ability Profile rust op 3 belangrijke pijlers:

  • Het WaardenProfiel gebaseerd op de theorie van Clare W. Graves dat inzicht geeft in de drijfveren van de kandidaat en de wijze waarop hij/zij omgaat met veranderende omstandigheden vanuit zijn drijfveren.
  • Het Verandermodel van Virginia Satir dat zicht geeft op de verschillende stadia van verandering en de fase waarin de kandidaat zich hierin bevindt.
  • Persoonlijkheidskenmerken van de kandidaat, gebaseerd op de klassieke testpsychologie, die het karakterbepaalde vermogen tot verandering inzichtelijk maken.

Meer weten?

Neem dan contact op met Peter Ruchti via e-mail of via telefoonnummer 030 - 659 23 33.

Neem contact op met onze specialist

 


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33