Ga direct naar: 

Training

Gedrag ontwikkel je in de loop van vele jaren, dat verander je dus niet zomaar. Trainingen over gedrag zijn daarom verspreid over meerdere maanden. Het gaat over inspirerend leiderschap, boeken van commercieel resultaat en een betere samenwerking met klanten. Tijdens de trainingsdagen besteden we veel tijd aan oefenen. Zo ontwikkelt u nieuw gedrag en vaardigheden. En tussen de bijeenkomsten oefent u actief verder.

Inspirerend leiderschap

Deze trainingen werken uitstekend in company voor een groep managers en leidinggevenden. Succesvolle veranderingen beginnen immers aan de top. Positief voorbeeldgedrag stimuleert. Sterker nog, de managers worden gedurende de training van medewerkers ingezet als coach.

draaijer+partners organiseert ook open trainingen. Tijdens deze dagen ontmoet u managers uit andere organisaties. Zo krijgt u impulsen om bestaande patronen te doorbreken. Om uw gedrag te verklaren gebruiken we het WaardenManagement® Assessment. Een doeltreffend instrument dat uw drijfveren snel blootlegt. En dat geeft bruikbare inzichten.

Praktisch

Vier weken voor de start voeren wij met de deelnemers een persoonlijk intakegesprek. De training kent zes trainingsdragen, iedere maand één. Maximaal drie maanden na de training vindt een evaluatiegesprek plaats.  Wilt u meer weten over in company trainingen, open trainingen of WaardenManagement®Assesment, neem dan contact op via telefoonnummer 030 - 659 23 33 en vraag naar Peter Ruchti.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33