Ga direct naar: 

VastgoedVitaal


VastgoedVitaal: kennis en ervaring die omgevingen en organisaties laat (her)leven. Dat omgevingen het functioneren van mensen beïnvloeden is onmiskenbaar. Het is de voornaamste reden waarom draaijer+partners academy en Takta OPM het initiatief hebben genomen om VastgoedVitaal op te zetten. VastgoedVitaal draagt met seminars en opleidingen bij aan het creëren van omgevingen waarin mensen zich thuis voelen. Waar hun talenten en ambities de ruimte krijgen. Dat gebeurt in samenwerking met experts die met beide benen in de praktijk staan. Zij delen hun kennis en ervaring met u, zodat u daarmee onmiddellijk aan de slag kunt in uw eigen situatie.

VastgoedVitaal biedt een groeiend aantal opleidingen, cursussen en trainingen. Enkele voorbeelden:

Praktijkcollege BIM
Van theorie naar toepassing. Toonaangevende sprekers van de TU Delft , ZEEP Architecten, draaijer+partners en Hanzehogeschool Groningen laten u zien welke voordelen deze methodiek heeft voor uw ontwerp-, bouw- en beheerproces. De sprekers beantwoorden uw vragen met plezier en met (praktijk)kennis van zaken.

BIM verdiepingscursussen
Een must voor iedereen die meer wil weten van BIM. Als vervolg op het BIM Praktijkcollege zijn er drie intensieve verdiepingscursussen: BIM & Ontwerp en Realisatie, BIM & Exploitatie, BIM & Juridische Aspecten.

LEAN workshop 'Verminderen van faalkosten in de bouw'
Verminderen van faalkosten in de bouw met LEAN Six Sigma Kostenbeheersing is meer dan ooit noodzakelijk om projecten en organisaties rendabel te maken. In een workshop van twee dagdelen maakt u kennis met de belangrijkste aspecten van Lean Six Sigma. U leert hoe u de faalkosten in uw organisatie drastisch kunt terugdringen. Na deze introductie in Lean Six Sigma kunt u kiezen voor een intensief vervolgtraject in de vorm van een Lean Red Belt, Level 1 opleiding die speciaal is ontwikkeld voor de vastgoed- en de huisvestingssector.

Leegstand
Uitgebreid cursusaanbod over leegstand. Hoe blaas je een leegstaand kantoorgebouw weer nieuw leven in? Onder de leiding van deskundigen van Ernst&Young, Innax, Roobeek Advies en Adviespraktijk Gebouwen verkent u de fiscale, juridische, economische en technische aspecten van een dergelijk project. Deze cursus is een must voor iedereen die goed onderbouwd besluiten over leegstand wil nemen.

Natuurlijk kunt u een keuze maken uit dit aanbod, maar wij ontwikkelen ook specifiek maatwerk waaraan uw organisatie behoefte heeft.

Informatie over het aanbod van VastgoedVitaal en hoe u zich kunt inschrijven, vindt u op www.vastgoedvitaal.nl 

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33