Ga direct naar: 

Bouworganisatievormen

Droomt u van zorgeloze huisvesting? Terecht. U wilt op het juiste moment invloed uitoefenen en keuzes maken. En uitsluitend verantwoordelijk zijn voor de risico’s die bij u passen. Dat kan door het bouwproces en de exploitatiefase uitgebalanceerd te organiseren. Er zijn veel meer mogelijkheden dan u denkt.

Wie is verantwoordelijk

Er is geen ideaal recept. Maar er zijn wel ontelbaar veel organisatievormen. Bijvoorbeeld publiek private samenwerking (PPS) of Design, Build, Finance, Maintenance, Operate (DBFMO), waarbij de aannemer verantwoordelijk is voor ontwerp, bouw, financiering, onderhoud en exploitatie. Of traditioneel bouwen, waarbij u vrijwel volledig verantwoordelijk bent voor de totale huisvesting behalve de bouw. En alles daartussenin. Hoe dan ook, het kost tijd en inzicht om de juiste bouworganisatievorm te kiezen. Daarbij helpt draaijer+partners u graag.

Resultaat

Een goed begin is het halve werk. Een weloverwogen bouwproces met de juiste focus op de exploitatie levert betere resultaten op het gebied van:

  • minder faalkosten
  • tijdwinst
  • duurzamer eindresultaat
  • en meer gemoedsrust

Praktisch

Als onderdeel van ons projectmanagement of als separaat advies helpt draaijer+partners u graag bij het maken van de juiste keuzes. Op basis van enkele intensieve gesprekken leveren wij u een maatwerkadvies en ondersteunen wij u graag bij de uitvoering daarvan.

Tip

Zie ook (Europese) aanbesteding, duurzaamheid en life cycle costs.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33