Ga direct naar: 

Meerjaren onderhoudsplan

U wilt weten hoe uw gebouw er bij staat. Daarnaast wilt u weten hoeveel het onderhoud kost. Het meerjaren onderhoudsplan van draaijer+partners geeft deze informatie. Dit is de basis voor een planmatige aanpak die altijd leidt tot kostenbesparing en kwaliteitsverbetering.

Overzicht voor korte en lange termijn

Het meerjaren onderhoudsplan geeft aan wat u snel moet uitvoeren om de kwaliteit van uw gebouw op peil te houden. Herstel van gebreken, verplichte keuringen en onderhoudscontracten. Voor de lange termijn krijgt u daarnaast een prognose van de grotere en dus meer kostbare ingrepen. Dit overzicht geeft rust, omdat u weet wat u nu en straks kunt verwachten. U kunt financiële reserves op tijd aanleggen. Hierdoor kunt u de kwaliteit van uw gebouw op peil houden.

Maatwerk wat bruikbaar is

Bij draaijer+partners is een meerjaren onderhoudsplan geen standaard product. Wilt u uitgebreide toelichtingen en fotorapportages bij het plan? Wilt u veertig jaar vooruit kunnen kijken? Of heeft u liever een handzaam overzicht voor een veel kortere periode? Wilt u gebruik maken van de systematiek van Conditiemeting volgens NEN 2767? Wij stemmen het onderhoudsplan graag af op uw wensen. Een meerjaren onderhoudsplan moet namelijk bruikbaar zijn voor u.

Praktisch

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij een inschatting maken van de doorlooptijd voor het opstellen van een onderhoudsplan. Meestal heeft draaijer+partners een goed plan voor een aantal gebouwen binnen twee maanden opgesteld. 

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33