Ga direct naar: 

Corporate real estate management (CREM)

Wat uw organisatie ook doet, huisvesting is een belangrijk bedrijfsmiddel. Het zorgt ervoor dat medewerkers, leerlingen, patiënten en klanten optimaal presteren. Sturing geven aan de vastgoedportefeuille gaat om meer dan efficiënte vierkante meters en lage kosten.

Beleidsdoelstellingen behalen

Het behalen van beleidsdoelstellingen met vastgoed vraagt om strategisch huisvestingsmanagement ofwel Corporate real estate management (CREM). Dit kan op veel manieren, denk bijvoorbeeld aan:

  • de invloed van de werkplek op de productiviteit en ziekteverzuim
  • de uitstraling van uw gebouwen
  • besparing  van kosten

In elk geval is CREM dé manier om uw doelstelling voor huisvesting te bepalen en de goede projecten te doen.

Grip op uw huisvesting

Hoe meer vastgoed u gebruikt, hoe meer het gebruik van CREM u oplevert. Het geeft allereerst inzicht in uw portefeuille. Dat is de basis voor ieder besluit. Zo kunt u sturen op kosten, opbrengsten en kwaliteit. Dit leidt tot grip op uw huisvesting. Daarbij bent u er zeker van dat u niet alleen de projecten goed doet, maar ook de goede projecten doet.

Praktisch

draaijer+partners heeft een praktische aanpak ontwikkeld voor het CREM van uw organisatie. Dit is een intensief traject van drie tot zes maanden, waarin we samen optrekken. Wij helpen u bij het ontwikkelen van uw visie en strategie op huisvesting en vertalen dit naar concrete projecten.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33