Ga direct naar: 

Het Nieuwe Werken

Steeds meer mensen werken plaats- en tijdonafhankelijk. Het Nieuwe Werken vraagt om een integrale aanpak van de belangrijkste onderwerpen: huisvesting, ict en mens & organisatie.

Huisvesting als katalysator

Door aan de slag te gaan met Het Nieuwe Werken ontstaan veranderingen binnen uw organisatie. Huisvesting is een ideaal startmoment en katalysator voor deze veranderingen. We helpen u een totale visie op Het Nieuwe Werken voor uw organisatie te ontwikkelen. draaijer+partners ondersteunt u bij de visievorming, totale realisatie en implementatie van Het Nieuwe Werken. Zowel op het gebied van huisvesting, ict als mens & organisatie.

Succesvolle implementatie

U heeft met onze geïntegreerde aanpak één partij in huis om Het Nieuwe Werken te realiseren. Het Nieuwe Werken is voor iedere organisatie maatwerk. Onze aanpak stelt u in staat alle ingrediënten van Het Nieuwe Werken succesvol te verbinden. Wij zorgen voor een programma, planning, betrokkenheid van de organisatie en een succesvolle implementatie. We zetten hierbij een team van specialisten op het gebied van huisvesting, ict en organisatieadvies in.

Het Nieuwe Werken resulteert in:

  • een besparing op uw huisvestingskosten
  • hogere productiviteit van uw medewerkers
  • vergrote tevredenheid van uw medewerkers
  • verbetering van het imago van uw organisatie

Praktisch

Ontwikkelen en implementeren van Het Nieuwe Werken is een intensief en langdurig traject. De impact hiervan op uw organisatie is groot. Betrokkenheid van uw organisatie in tijd en inspanning is daarom een vereiste. Wij vergroten de betrokkenheid van uw medewerkers door het proces creatief in te richten. Hiermee verleiden we de medewerkers deel te nemen. Communicatie is voor ons een belangrijk onderwerp in het proces.

U kunt er ook voor kiezen eerst vrijblijvend met ons de mogelijkheden van Het Nieuwe Werken te verkennen. U kunt hiervoor gebruiken maken van onze workshop “Aan de slag met Het Nieuwe Werken”. Zo maakt u direct kennis met de mensen van draaijer+partners.

Tip

Wilt u meer weten over onze workshop, kijk dan bij Aan de slag met Het Nieuwe Werken”. Het Nieuwe Werken is geen voorwaarde voor efficiënt huisvesten. Lees meer over ontwikkelen kantoorconcept.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33