Ga direct naar: 

Businesscase

Een businesscase is het toverwoord in ieder project. En dat is niet zo gek. Het brengt immers alle effecten van een grote investering in kaart. Een businesscase gaat dus niet alleen over geld. Pas als de belangrijkste gevolgen van uw investeringsbeslissing zijn afgewogen, kunt u met een gerust hart een besluit nemen.

Zekerheid voor projecten

Een projectinitiatief leidt vaak tot onzekerheid: is het financieel wel verantwoord? Staat de investering in verhouding tot de kwaliteit? Welke risico’s lopen wij? Dit vraagt om het goed doorrekenen van het projectinitiatief. U moet daarvoor flink sleutelen aan scenario’s voor het toekomstige gebruik. Denk daarbij aan de toekomstige omzet of de groei van het aantal medewerkers, leerlingen of patiënten. Pas als u samen met draaijer+partners die scenario’s goed koppelt aan de investering, zijn wij tevreden over uw businesscase.

Vertrouwen

Met behulp van de integrale businesscase krijgt u bij voorbaat inzicht in de gevolgen van de keuzes:

  • inzicht in de lange termijn exploitatie
  • kunnen sturen op kosten, opbrengsten en kwaliteit.

Zo presteert de huisvesting zoals u dat verlangt. En u weet wat er de komende jaren op u af komt.

Praktisch

draaijer+partners ontwerpt samen met u een integrale businesscase voor al uw projecten. Dat kan al in twee weken. Daarbij zijn rekenmodellen alleen een middel om informatie te bundelen. Door onze standaardmodellen besteden wij de meeste tijd aan de scenario’s, rapportage en de besluitvorming met u. Thema’s als risicobeheersing, ondernemen, innoveren en duurzaamheid krijgen met deze werkwijze alle aandacht.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33