Ga direct naar: 

Conceptontwikkeling

Een inspirerend concept voor een mooi gebied in de stad, bedenk het maar. En geef het vervolgens invulling. Waar moet u allemaal rekening mee houden? Met de kwaliteiten van de locatie, de omgeving, de vraag uit de markt, de politieke speerpunten en de financiële haalbaarheid. Kortom: u moet verbindingen leggen.

Van idee naar project

Een goed idee of initiatief is nog geen goed project. Met het ontwikkelen van een concept brengt u een idee verder. Hierbij gaat het om:

  • partijen samenbrengen
  • richting en koers bepalen
  • ontwikkelprogramma met synergie
  • tijd, kwaliteit en budgetkaders bepalen
  • sturen op resultaat

Grip op uw projecten

Dankzij het ontwikkelde concept heeft u inzicht in het traject dat komen gaat. Kaders zijn afgesproken en bieden houvast om te sturen. Pas dan kunt u goede samenwerkingsverbanden aangaan en bindende financiële afspraken maken. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het project op de meest optimale manier gebeurt en dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Hoog realiteitsgehalte

draaijer+partners ondersteunt gemeenten en commerciële partijen om de gebruikers en bezoekers van een gebied voor ogen te houden. Dit doen we met een goed concept en een businessplan, vanuit een realistische exploitatie van scholen, sportclubs en bedrijven. We bewandelen nieuwe wegen als dat nodig is. Want soms leiden de gebaande paden niet naar een mooi gebied voor de gebruikers. Daarin durven wij het risico te nemen, samen met u.

Praktisch

Om van een eerste idee tot een concept voor gebiedsontwikkeling te komen, neemt veel tijd in beslag. Soms duurt het jaren. Op een pragmatische wijze weten wij uw idee te vertalen naar concrete acties en een helder stappenplan. Daarbij gebruiken wij instrumenten als het ontwikkelprogramma en de businesscase.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33