Ga direct naar: 

Due dilligence

Voorkom een ‘kat in de zak’ bij de aankoop van vastgoed. Een due dilligence geeft u alle vitale informatie. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel.

Geen onaangename verrassingen

Investeringen gaan vaak gepaard met grote bedragen en veel onzekerheid. Bij de aankoop van vastgoed is dat niet minder. Met een due dilligence doet draaijer+partners daarom onderzoek naar alle aspecten die van invloed zijn op de besluitvorming en de waarde van het vastgoed. Denk hierbij aan de bouwkundige staat, financiële kenmerken en eventuele juridische omstandigheden van het vastgoed dat u wilt aankopen. Dit voorkomt dat u voor onaangename verrassingen komt te staan na de overdracht.

Waar voor uw geld

Met een due dilligence brengen wij alle risico’s die u loopt bij de aankoop van vastgoed in kaart. U verkrijgt vitale informatie voor besluitvorming en onderhandelingen. Wij gaan scherp de onderhandelingen in om alle onzekerheden weg te nemen.

Praktisch

Met een team van experts op het gebied van bouwkunde, financiën en juridische zaken zijn wij in staat om in korte tijd u vitale informatie te verschaffen. Dat kan al binnen enkele werkdagen. Zo hoeft een optie op een mooi gebouw nooit te wachten.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33