Ga direct naar: 

Haalbaarheidsanalyse

Al in een vroeg stadium weten of en hoe een project haalbaar is. Dat geeft sturing en bespaart tijd en kosten later in het traject. Zeker in deze zware tijden voor de financiële wereld en vastgoed zijn de financiën dominant. Een haalbaarheidsanalyse biedt inzicht.

Zekerheid voor projecten

Elk project begint met goede ideeën en veel enthousiasme. Maar niet elk projectinitiatief leidt ook tot een haalbaar plan. Daarvoor stuurt u zorgvuldig op het proces en alle belanghebbenden. Inhoudelijk gaat het volgens draaijer+partners om het samenbrengen van complexe informatie tot hapklare brokken. Een plan vanuit de eindgebruikers bezien, geeft al heel vroeg een haalbaar idee. Maar ook de onzekerheden komen aan het licht.

Grip op uw projecten

Met behulp een haalbaarheidsanalyse van draaijer+partners krijgt u bij voorbaat inzicht in de optimale haalbaarheid:

  • Is er voldoende vraag voor de functie van het gebouw?
  • Hoe kunnen investeringen en exploitatie optimaal afgestemd worden?
  • Hoe kan het project gefinancierd worden?
  • Met welke risico’s gaat het project gepaard?
  • Welke alternatieven zijn voorhanden?

Praktisch

Een goede haalbaarheidsanalyse stellen wij in een paar weken tijd op als alle informatie voorhanden is. Alle facetten, van financiën tot manier van bouwen en duurzame oplossingen op korte en lange termijn, wegen we hierin mee. Wij kijken natuurlijk verder dan alleen de investeringen. Ook de gevolgen voor onderhoud, energie, schoonmaak en gebruik zijn van belang.

Neem contact op met onze specialist

 


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33