Ga direct naar: 

Onderhandelen en contract

Het aankopen of huren van een pand gaat om grote bedragen. Bovendien moet u zaken doen met experts op een voor u minder bekend terrein. Dan wilt u er wel zeker van zijn dat u de juiste prijs betaalt. En dat de voorwaarden goed zijn.

Een helder stappenplan

De aankoop of aanhuur van een pand gaat in een paar stappen. Eerst bepaalt draaijer+partners de waarde van het pand, gebaseerd op hoe u het pand wilt gebruiken. Dit kan sterk verschillen met de vraagprijs. Hiervoor moeten alle ins en outs van het pand bekend zijn. Ook de investering die u als gebruiker in het pand doet, brengen wij in kaart. Denk aan de inrichting van het kantoor en de kosten voor onderhoud en energie gedurende de looptijd van het contract.

Met kennis van de vastgoedmarkt bedingen onze adviseurs de optimale prijs voor u. En dat gaat verder dan alleen de huurprijs. Het gaat ook over een slimme BTW-constructie en een goede verdeling tussen eigenaar en gebruiker. Tijdens de contractvorming tot slot voorkomen wij dat u later spijt krijgt van ‘de kleine lettertjes’.

De beste prijs tegen de beste voorwaarden

Dankzij een zorgvuldig proces en de kennis van draaijer+partners weet u zeker dat u het pand tegen de juiste voorwaarden in handen krijgt:

  • Inzicht in de echte waarde van het pand, passend bij uw situatie.
  • Na onderhandelingen de optimale prijs.
  • Betrouwbare afspraken, zonder angst voor verborgen addertjes of kleine lettertjes.

Praktisch

draaijer+partners ondersteunt u in het spel om de knikkers en komt op voor uw belangen, tegen lagere kosten dan u gewend bent bij de makelaar.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33