Ga direct naar: 

Huisvestingsanalyse

Beslissingen neemt u graag op basis van een gedegen analyse. Zo ook beslissingen over uw huisvesting. Of het nu gaat over efficiënter gebruik, verbouwen of uitbreiden van uw huisvesting. De basis is dat u weet hoe de huisvesting er nu voor staat.

Kwantitatieve en kwalitatieve analyse

De huisvestingsanalyse van draaijer+partners is een kwantitatieve en kwalitatieve analyse van uw huidige huisvesting. Wij inventariseren de mogelijkheden en beperkingen van uw huisvesting op ruimtelijk en technisch gebied. Kunt u het gebouw anders indelen om het geschikt te maken voor  het delen van werkplekken? Heeft u overal voldoende daglicht om aan arbo-eisen te voldoen? Kunnen de technische installaties schone lucht garanderen als we intensiever gebruik maken van de ruimtes? En we berekenen wat uw huisvesting u nu daadwerkelijk kost.

De mogelijkheden van uw huisvesting

De resultaten van de analyse vergelijkt draaijer+partners met de behoefte van uw organisatie. Ook kijken wij naar de toekomst van uw organisatie. Kortom, u krijgt volledig inzicht in de mogelijkheden van uw huisvesting.

Praktisch

De duur van een huisvestingsanalyse is sterk afhankelijk van de omvang en diepte van uw opgave. Maar binnen twee maanden is uw inzicht aanzienlijk vergroot.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33