Ga direct naar: 

Huisvestingscoach

U heeft uw facilitaire zaken en uw bedrijfshuisvesting graag goed georganiseerd. Gezien de omvang van uw organisatie beschikt u echter niet over een professionele facilitaire medewerker. Of door de dagelijkse drukke bezigheden blijven belangrijke vragen liggen. Kennis of capaciteit op afroep is hiervoor een ideale oplossing.

Uw sparringpartner

De huisvestingscoach is uw sparringpartner bij facilitaire opgaven met een link naar huisvesting. U krijgt zo professionele ondersteuning waar en wanneer u dat gebruiken kunt. De kwaliteit en kennis van huisvesting en vastgoed in uw facilitaire organisatie neemt snel toe. Met onze professionele ondersteuning gaat u kosten besparen door slimmer en efficiënter huisvesten. Onze huisvestingscoach helpt u graag met de opgaven waarmee u te maken hebt.

Professionele ondersteuning

Huisvesting en facilitaire zaken vormen een grote kostenpost voor uw organisatie. Professionele ondersteuning door een huisvestingscoach geeft u de zekerheid de juiste keuzes te maken en de effecten ook te realiseren.

Praktisch

De huisvestingscoach is door u op afroep beschikbaar. Of u zet de huisvestingscoach in voor een vast aantal uren per maand. De coach kan altijd terugvallen op de brede expertise van 75 adviseurs en managers van draaijer+partners.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33