Ga direct naar: 

Ontwikkelen kantoorconcept

Uw organisatie ontwikkelt zich constant. Uw huisvesting bestaat uit beton, glas, binnenwanden en inrichting. Dat ontwikkelt niet vanzelf mee en zeker niet in hetzelfde tempo. Terwijl u wilt dat de huisvesting een optimale ondersteuning biedt aan medewerkers bij al hun werkzaamheden. Daarvoor ontwikkelt draaijer+partners een kantoorconcept: op maat, flexibel en goed.

Optimaal ondersteunende huisvesting

draaijer+partners start met een analyse van de werkprocessen en werkstijlen binnen uw organisatie. Dat is overal anders, dus maatwerk. Samen met u komen we dan tot een visie op de toekomstige manier van werken. Samen met uw organisatie vertalen we dit naar een passend kantoorconcept. Onderdelen hiervan kunnen zijn:

  • ontvangst- en balieconcept
  • werkplektypen en ruimte-indeling
  • vergadercultuur en vormen van overleg
  • het (multifunctionele) gebruik van een restaurant en catering
  • sfeer, uitstraling en materialisatie
  • facilitair servicepakket en serviceniveau
  • raakvlakken met ict (flexibiliteit en mobiliteit)

Werkend kantoorconcept

Uw kantoorconcept moet werken. Een goed concept ondersteunt uw primaire proces optimaal, of het nu gaat om kantoormedewerkers, directie of klanten. Hiermee zijn grote winsten te boeken, omdat u de vierkante meters vaak veel nuttiger kunt inzetten. En de productiviteit van uw organisatie neemt toe. Rekent u maar eens uit wat dat oplevert.

Praktisch

Het ontwikkelen van een kantoorconcept duurt minimaal twee maanden. Door middel van een enquête, workshops en excursies betrekt draaijer+partners uw medewerkers in het proces. Wij zorgen ervoor dat het ook leuk is om met nieuwe huisvesting bezig te zijn.

Tip

Zie ook Het Nieuwe Werken.

 

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33