Ga direct naar: 

Analyse bezettingsgraad & binnenklimaat

De gemiddelde werkplek in Nederland is zestig procent van de tijd ongebruikt. En dat terwijl een werkplek gemiddeld meer dan tienduizend euro per jaar kost. Huisvesting is een grote kostenpost voor uw organisatie. U gebruikt het dan ook graag efficiënt.

Besparen door efficiënt gebruik

De bezettingsgraadanalyse van draaijer+partners geeft u inzicht in het gebruik van uw  werkplekken en vergaderruimten. De analyse toont aan of efficiënter gebruik mogelijk is. Bijvoorbeeld door werkplekken beter te delen of vergaderruimtes goed in te roosteren. Efficiënter gebruik van uw huisvesting vormt zo een aanzienlijke besparing voor uw organisatie. Daarnaast vangt u groei op zonder grote investeringen te hoeven doen.

Gebruik van uw huisvesting

De bezettingsgraadanalyse is een meting van de bezetting van uw werkplekken en vergaderruimten op verschillenden momenten gedurende de week. Ook kunnen wij met onze slimme sensoren de bezetting continu meten en monitoren en dragen verbeteringen aan om uw gebouw zo optimaal mogelijk in te richten. In een rapportage geeft draaijer+partners de uitkomsten van deze meting weer. En natuurlijk krijgt u hierbij  advies op maat over efficiënt(er) gebruik van uw huisvesting.

Praktisch

In een periode van twee weken meten wij de bezetting van uw werk- en vergaderplekken. Twee weken later ontvangt u van ons de rapportage met aanbevelingen. Met ons advies kunt u direct aan de slag.

Meer weten over onze sensoren die bezettingsgraad en binnenklimaat kunnen meten leest u in onze flyer 'Een slim en gezond gebouw'.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33