Ga direct naar: 

Bouwmanagement

Bouwmanagement start bij de techniek. De bouwmanager van draaijer+partners lost complexe technische vraagstukken voor u op en geeft sturing aan de realisatie van bouwprojecten. De expertise van onze bouwmanagers geeft zekerheid in uw project.

Van initiatief tot beheer

Een bouwproject kent veel fasen. Van initiatief tot beheer komt u legio vraagstukken tegen en telkens wilt u het maximum in gebruik en techniek. Onze bouwmanager helpt u hierbij. Hij heeft uitgebreide technische kennis en beheerst het aansturen van een  bouwproces als geen ander. U heeft als opdrachtgever controle over het hele proces.

Beheersing van het proces en resultaat

Bouwkosten blijven binnen het vastgesteld budget als de voorbereiding optimaal is. De kwaliteit is goed als de mensen op de bouw hun vakmanschap inzetten. En de bouw is op tijd klaar als u beslissingen op het juiste moment neemt. U heeft zekerheid over kosten, kwaliteit en planning.

Praktisch

De bouwmanager begint met het werk als het voorlopig ontwerp gereed is. draaijer+partners weet dat technische kennis in een vroeg stadium veel waard is voor uw project. U krijgt bruikbare oplossingen voor technische vraagstukken en degelijke contractstukken voor uitvoerende partijen. De kosten voor de inzet van onze bouwmanager zijn afhankelijk van de complexheid van uw project.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33