Ga direct naar: 

Directievoering

U wilt een goed functionerend gebouw waar u nog jaren plezier van heeft. Alle bouwpartijen willen dat natuurlijk ook, maar hebben daarnaast ook hun eigen belangen en prioriteiten. De directievoerder zorgt dat u de controle heeft tijdens de bouw.

Bouwtraject zonder zorgen

De leider van het bouwproces denkt vooruit en trekt aan de juiste touwtjes. Hij bewaakt de planning, de kwaliteit en de financiën. En hij overlegt continu met alle partijen. Dan heeft u een bouwtraject zonder zorgen.

Beheersing van het proces en het resultaat

Bouwkosten blijven binnen het budget als de voorbereiding optimaal is. De kwaliteit is goed als de juiste mensen op de bouw hun vakmanschap inzetten. En de bouw is op tijd klaar als u beslissingen op het juiste moment neemt. U heeft zekerheid over kosten, kwaliteit en planning.

Praktisch

De directievoerder van draaijer+partners begint met het werk als het bestek gereed is. De aansturing krijgt direct vorm als de directievoerder contractstukken minutieus controleert en mogelijke risico’s signaleert. Het hele bouwproces blijft hij intensief aansturen om de belangen van de opdrachtgever prioriteit te geven. Pas als alle opleverpunten afgehandeld zijn, sluit de directievoerder het project af en resteert de nazorg. Het bouwproces aansturen vergt één tot enkele dagen per week, afhankelijk van de omvang en complexiteit van uw project. 

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33