Ga direct naar: 

Inhuismanagement

Heeft u als organisatie veel gebruikspecifieke eisen? Worden ruimten in fasen opgeleverd? Is de inventaris specialistisch of maatwerk? Dan is het 'inhuizen' veel meer dan alleen de feitelijke verhuizing.

Taal van de gebruiker èn van de bouw

De taal van de gebruiker is niet hetzelfde als de taal van een bouwer. Basisinformatie over het oppervlak en de logistiek is goed uitgewisseld, maar hoe wilt u de ruimte daadwerkelijk gebruiken? Het inrichten van een laboratorium is een goed voorbeeld. De definitieve indeling maakt u pas als de ruimte klaar is. Het primaire proces is daarbij bepalend. Inhuismanagement is het organiseren van de match tussen gebruik en gebouw.

Een efficiënte verhuizing

Als de verhuiswagen voor de deur staat moet alles klaar zijn. De juiste apparatuur is ingekocht en geïnstalleerd. Bouwkundige aanpassingen zijn gedaan. Inrichtingstekeningen zijn afgestemd met gebruiker en verhuizer. Allemaal zaken die de manager van draaijer+partners voor u op tijd heeft georganiseerd. Zo kan het primaire proces zo snel mogelijk doorgaan.

Praktisch

Een goede voorbereiding kost tijd en geld. Een slechte voorbereiding kost u veel meer. De grootte en de complexiteit van uw inhuizing zijn bepalend voor de kosten. 

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33