Ga direct naar: 

Risicoanalyse en kwaliteitsborging

Uw nachtrust. Daar wil draaijer+partners haar steentje aan bijdragen. Dat klinkt misschien gek, maar bij goed werk is iedereen gebaat. Minder fouten, minder kosten, minder zorgen; beter voor u, voor ons en voor de omgeving.

Toetsen van de juiste risico’s

Elk nieuwbouwproject is anders. Het ontwerp, de complexiteit en de expertise van de uitvoerende partijen hebben allemaal invloed op de waarde van uw gebouw. Om zekerheid over de waarde te krijgen, maakt draaijer+partners eerst een risicoanalyse. Op basis van deze analyse stellen we het toetsplan vast. Hiermee toetsen en waarborgen we de kwaliteit van de risicovolle onderdelen tijdens de uitvoering.

Zekerheid over de waarde  

Als opdrachtgever weet u dat de kwaliteit gewaarborgd is, zonder dat u toezicht uitvoert. U neemt de verantwoordelijkheid van de aannemer niet over, maar houdt toch een vinger aan de pols. Ook krijgt u een dossier waarin draaijer+partners alle controles en inspecties verzamelt. Uw gebouw is van aantoonbare kwaliteit.

Praktisch

Afhankelijk van uw project kost een risicoanalyse twee tot vier werkdagen. De doorlooptijd ligt rond de twee weken. De kosten voor het borgen van de kwaliteit tijdens de uitvoering hangen erg van het project af. Maar ze staan in geen verhouding met uw bouwsom en ook niet tot de mogelijke risico's.

Tip

Lees meer over de risicoanalyse in d+praktijk in onze flyer.

 

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33