Ga direct naar: 

Arjen Robben geeft startsein voor bouw TopsportZorgcentrum Groningen

dinsdag 23 mei 2017

Maandag 22 mei werd het officiƫle startschot van het project TopsportZorgcentrum gegeven door Arjen Robben. Het hypermoderne iconische gebouw met een opvallende groene gevel wordt gerealiseerd op Sportpark Corpus den Hoorn aan de A7 en zal in de zomer van 2018 gereed zijn. Naast FC Groningen zullen ook Inter-Psy en VNO-NCW hun intrek nemen in het gebouw.


De combinatie van sport & beweging, zorg & vitaliteit, kennis en het bedrijfsleven op één locatie is uniek in Nederland. Dit multifunctionele gebouw zal bijdragen aan het versterken van de synergie.

Het TopsportZorgCentrum wordt in opdracht van Euroborg N.V. ontworpen, gebouwd en onderhouden. draaijer+partners heeft Euroborg N.V. begeleid bij de aanbesteding. Het betreft een Design, Build en Maintain opdracht (UAV-GC). Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het contractmanagement vanaf de ontwerpfase tot en met de realisatie van het TopsportZorgCentrum en zullen wij de kwaliteitsbewaking van de bouwwerkzaamheden verrichten.

draaijer+partners is uitermate trots om aan deze mooie en unieke ontwikkeling te mogen mee- en samenwerken met alle belanghebbende partijen.

« Terug

Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33