Ga direct naar: 

Persbericht Bureau Rondmakers van start met nieuw concept maatschappelijk vastgoed

vrijdag 16 juni 2017

Tjeerd de Haan (35) en Sander Kusters (33) starten in Utrecht bureau Rondmakers. Het bureau is gespecialiseerd in de aan-en verkoop van maatschappelijk vastgoed. Dit doen zij op een transparante manier waarbij waardecreatie voor de huidige eigenaar centraal staat. Dit maakt het een onderscheidend concept.

Leegstand in Nederland

Het maatschappelijk vastgoed in Nederland kent een relatief hoge leegstand. Daarnaast hebben veel gemeenten een concrete doelstelling om een deel van hun portefeuille af te stoten omdat het vastgoed niet meer nodig is voor hun kernactiviteiten. 

Begeleiding van het hele proces

Rondmakers kijkt bij dergelijke opgaven verder dan alleen de aan- of verkoopdeal, ze begeleiden het hele proces eromheen. Dat wat er nodig is om tot een goede prijs, een duurzaam gebruik en een succesvolle invulling te komen. Een doorkijk naar de mogelijkheden voor het toekomstige gebruik toont wat een object werkelijk op kan brengen. Tjeerd: “door de ontwikkeling van ons verkoopproces kunnen wij dit realiseren zonder hoge plankosten van projectteams.”

Lees meer over Rondmakers in het persbericht.

« Terug

Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33