Ga direct naar: 

PERSBERICHT: draaijer+partners versterkt marktpositie

woensdag 04 oktober 2017

De groei van draaijer+partners gaat door met de komst van drie nieuwe medewerkers. Marieke Winter is in september in dienst getreden als manager exploitatie. In oktober zijn Sara Vellenga en Emma Zijlstra, beide adviseur, begonnen.

Gebouwexploitatie en contractvorming
Marieke Winter verstevigt onze slagkracht op het gebied van exploitatie en contractvorming. Met haar kennis van DBFMO-contracten adviseert zij opdrachtgevers over exploitatiemanagement, de facilitaire organisatie en mogelijke logistieke, innovatieve en duurzame oplossingen. De afgelopen tien jaar was zij werkzaam bij Facilicom, eerst als projectmanager en later als manager PPS. 

Gebruikersomgeving
Sara Vellenga heeft brede kennis en ervaring in de werkvelden zorg, onderwijs en kantoren op het gebied van bouwkunde, bouwfysica en akoestiek. Zij studeerde Bouwkunde aan de TU Eindhoven heeft de laatste jaren als adviseur bij M+P Raadgevende Ingenieurs gewerkt, waar zij opdrachtgevers adviseerde op het gebied van binnenklimaat.  

Evidence-Based omgeving
Emma Zijlstra is bedrijfskundige en heeft zich gespecialiseerd in omgevingspsychologie. Met haar kennis van optimaal ontwerpen op basis van wetenschappelijk bewijs (Evidence-Based Design) kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn tijdens het ontwerpproces. Daarnaast doet zij promotieonderzoek naar ‘Hospitality in Hospitals’ aan de Hanzehogeschool Groningen, Rijksuniversiteit Groningen en het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en onderzoekt zij het effect van de fysieke en organisatorische omgeving op de beleving en het welbevinden van patiënten. 

Met de komst van drie nieuwe adviseurs bouwen wij onze dienstverlening nog verder uit om nog beter invulling geven aan de belofte: ‘draaijer+partners geeft waarde’.  

« Terug

Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33