Ga direct naar: 

Primair onderwijs

Voor ons ligt de opgave de verschillende ontwikkelingen te vertalen naar de meerwaarde voor de leerlingen. Een leerling dient zich te ontplooien en te ontwikkelen. De omgeving speelt hierin een belangrijke rol!

Wat draagt uw school bij aan het leerplezier van uw leerlingen en docenten? En hoe kunt u dit versterken vanuit de huidige ontwikkelingen?
Met onze opdrachtgevers werken wij dagelijks aan een prettige leeromgeving. De mens staat hierbij centraal. In Hardenberg kan op korte termijn een aanzienlijke besparing op het maatschappelijk vastgoed gerealiseerd worden. Een opbrengst die direct ten goede komt aan het onderwijs. Het MFC in Dedemsvaart wordt een plek waar echt wat te beleven valt. En waar mensen graag zijn. Het vergroot de leefbaarheid  en betrokkenheid binnen het dorp. Dat is wat telt.

Het planproces

Om in korte tijd de ambities van de school te formuleren, maken wij gebruik van een spel 'Schoolreis'. Op informele wijze kunt u de verschillende aspecten van de (ver)nieuwde school doorlopen, waardoor u in korte tijd een beeld krijgt van de eisen, wensen en aandachtspunten. 

Het beheer

Steeds meer verantwoordelijkheden van schoolgebouwen komen bij de scholen te liggen. Het ScholenDossier ondersteunt u bij deze ontwikkelingen. 

Tip

Lees meer over onze visie en ervaringen in:

Neem contact op met onze specialist

 


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33