Ga direct naar: 

Voortgezet onderwijs

Jongeren doen kennis op en leggen verbindingen met de praktijk. Daar doen ze vaardigheden op en leren ze hun talenten kennen. Er ligt nogal wat op het bord van het voortgezet onderwijs als wij het zo bekijken. Het onderwijs is de uitvalsbasis voor jongeren. Zo moet ook het schoolgebouw functioneren: als uitvalsbasis naar vervolgopleidingen, bedrijfsleven, sport en cultuur. 

Met onze opdrachtgevers werken wij dagelijks aan een prettige leeromgeving. De mens staat hierbij centraal. Voor de Talentencampus in Oss hebben wij de kaders opgesteld voor enerzijds een leefbaar gebied, de campus als kloppend hart van de samenwerking tussen onderwijs en bedrijven en anderzijds de financiële haalbaarheid als belangrijke onderlegger. Een meerwaarde die ten goede komt aan het onderwijs, aan de sport, aan de ondernemers en bewoners in Oss.

Het Zernike College in Haren wordt een school waar echt wat te beleven valt. En waar mensen graag zijn. Het vergroot de leefbaarheid en betrokkenheid binnen de organisatie. Dat is wat telt!

Planproces

Om in korte tijd de ambities van de school te formuleren maken wij gebruik van een spel 'Schoolreis'. Op informele wijze kunt u de verschillende aspecten van de (ver)nieuwde school doorlopen waardoor u in korte tijd een beeld krijgt van de eisen, wensen en aandachtspunten. 

Beheer

Steeds meer verantwoordelijkheden van schoolgebouwen komen bij de scholen te liggen. Het ScholenDossier ondersteunt u bij deze ontwikkelingen. 

Tip

Lees meer over onze visie en ervaringen in:

Neem contact op met onze specialist

 


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33