Ga direct naar: 

Over draaijer+partners

Gebied, gebouw en gebruik

Onze adviseurs en managers realiseren een waardevolle verbinding tussen gebied, gebouw en gebruik. In nauwe samenwerking met klanten implementeren wij concepten die echt werken. En waardevol blijven, volgens onze klanten. Dat is nou precies waar draaijer+partners voor staat: duurzame resultaten, goede relaties en een gezonde omgeving.

Van pril idee tot en met exploitatie

We begeleiden onze klanten bij de ontwikkeling van een pril idee tot planvorming, realisatie en exploitatie. Van goede strategische keuzes tot en met bewaking van energiegebruik, comfort of kwaliteit. Dit doen we voor klanten die in de volgende sectoren werkzaam zijn: zakelijke dienstverlening, overheid, gezondheidszorg, onderwijs, sport en cultuur en vastgoed.

Advies en management

Vanuit onze vestigingen in Utrecht en Groningen werken 75 adviseurs en managers voor opdrachtgevers in heel Nederland. Onze managers bieden helderheid in complexe processen en trekken projecten vlot, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. En onze adviseurs zijn uw sparringpartner. Ze denken in oplossingen en onderbouwen voorstellen. Zo kunt u in alle rust de juiste beslissingen nemen.

Duurzame waarde

Een gebouw dat past bij uw gebruikerswensen. Dat is waar het om draait. Duurzaamheid is voor ons een vanzelfsprekendheid. Hoe de bouwwereld omgaat met grondstoffen en afval tijdens de realisatie en exploitatie van gebouwen past niet in deze tijd. Het veranderen en optimaliseren van deze aspecten, in denken en doen, maakt onderdeel uit van onze visie op gebied, gebouw en gebruik.

Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33