Ga direct naar:



 

Praktijkcarrousels HNW

U weet het zeker. U kiest voor Het Nieuwe Werken. U kent de voordelen: beter samenwerken, hogere productiviteit, meer werkplezier en lagere kosten. Maar hoe te beginnen? Of hoe door te pakken? Het Nieuwe Werken vraagt om een integrale aanpak van de belangrijkste onderwerpen: huisvesting, ict, mens & organisatie.

Bij allerlei organisaties merkt draaijer+partners dat de behoefte ontstaat om te sparren of te brainstormen met andere organisaties die voor een vergelijkbare opgave staan. Waar lopen anderen tegenaan? Wat kunnen wij van elkaar leren? Om u de mogelijkheid te bieden met anderen kennis te delen en vragen te stellen organiseert draaijer+partners de praktijkcarrousel Het Nieuwe Werken. Tijdens de praktijkcarrousel hebben de deelnemers uitgebreid de gelegenheid te discussiëren over alles rondom Het Nieuwe Werken. U kunt kosteloos deelnemen. Zie de kalender voor actuele datums.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de praktijkcarrousels, over HNW of over de werkomgeving 2020? Neem dan contact op met Jan Joost Flim via e-mail of telefoon 050 - 524 46 66.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33