Ga direct naar: 

Wonen en zorg

Geen sector is momenteel zó in beweging als de zorg en biedt dus zoveel kansen. De woon- en zorgconsument van morgen stelt andere eisen aan de woonomgeving dan die van gisteren. Kent u uw huidige en toekomstige markt goed genoeg en weet u wie uw klant is? Bent u klaar voor deze consumenten van morgen? En kent u uw concurrent?

Zorg en overheid

De zorgsector heeft volop de aandacht van overheden en verzekeraars. Vaak staan zij daarbij aan het roer en nemen beslissingen waarvan u de gevolgen niet altijd heeft kunnen voorzien. Ook al heeft u er niet om gevraagd. Een goede (maatschappelijk) ondernemer past zich aan nieuwe omstandigheden aan. draaijer+partners ondersteunt zorginstellingen bij een slimme strategie. Discussies over bekostiging, kapitaallasten en NHc zijn voor ons niet leidend. Ze vormen het kader in de zorg, waarbinnen veel speelruimte is om te ondernemen en innoveren.

Zorg en innovatie

Gebruik maken van elkaars kennis en innovatievermogen zorgt voor échte vernieuwing. Bij draaijer+partners zijn we continue op zoek naar nieuwe partners om mee samen te werken. Wij doen dat sectoroverstijgend en brengen graag organisaties samen. Om samen met de opdrachtgevers de best mogelijke oplossingen te bedenken.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33