Ga direct naar: 

Provincie / ZBO

Biedt uw kantoor een bureau voor iedere medewerker? En hoe creeërt u een ontmoetingsplek waar mensen kennis uitwisselen en problemen oplossen? Hoe dan ook, op kantoor wilt u dat uw mensen optimaal presteren. En natuurlijk moeten de kosten onder controle zijn.

Actualiteiten

We integreren de laatste ontwikkelingen in uw sector en ons vakgebied:

  • duurzame gebouwen; of het nu gaat om nieuwbouw of een bestaand kantoor
  • Het Nieuwe Werken: werkplek, ict en organisatieverandering
  • krimp van het aantal medewerkers
  • kostenbesparing
  • verkrijgen van (groene) financieringen

Creëer inspirerende werkomgevingen

Wist u dat flexibele werkplekken en werkplek delen al gauw twintig procent ruimte scheelt? Daarmee kunt u flink op de kosten besparen. Of juist investeren in mooie inrichting en thuiswerk faciliteiten. De overgang naar een flexibele werkplek of verhuizing naar een nieuw gebouw heeft grote impact. Het krijgt aandacht in de regionale politiek en de pers bemoeit zich ermee. De ene medewerker moppert na een jaar nog, terwijl de andere bruist van de energie in de nieuwe werkomgeving. Hoe gaat u daarmee om? Wij vinden dat een nieuwe werkomgeving meer is dan een kantoorgebouw, ict en de inrichting alleen. Het gaat vooral om uw medewerkers.

Kosten beheersen in tijden van krimp en groei

Een betonnen kantoorgebouw is helaas niet flexibel. De indeling en inrichting vaak wel. U zult verbaasd staan hoeveel krimp en groei moderne gebouwen kunnen opvangen. Een slim beheer van uw gebouwen is dus wel degelijk flexibel. Wij helpen u graag bij de keuzes voor locaties, koop of huur, uitstraling en gebouwtypen.

Lees meer over onze aanpak voor Het Nieuwe Werken en succesvolle projecten.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33