Ga direct naar: 

Grootbedrijf

Uw organisatie heeft meerdere vestigingen. Het aantal medewerkers verschuift continu en daarmee de behoefte aan huisvesting. Er komt heel veel bij kijken om medewerkers een goede werkplek te bieden. Is dat voor iedere medewerker een eigen werkplek? Hoe faciliteert u Het Nieuwe Werken? Het kantoor is de plek om kennisuitwisseling en samenwerking te verbeteren. Maar waar in Nederland situeert u dan de strategische ontmoetingsplekken? Steeds vaker gaan medewerkers thuis aan de slag. Maar wat betekent dat voor ict-faciliteiten en mobiliteit?

Een ander gebouw, een lonkend perspectief

Wat levert het de gebruikers en eigenaar van het gebouw op? Het biedt veel voordelen.

  • Een klimaat, beleving en functionaliteit die ziekteverzuim beperken. En het optimaliseert de
    productiviteit en tevredenheid van gebruikers.
  • Een casco wat voor meerdere functies bruikbaar is. Het gaat wel tweehonderd jaar mee.
  • Een gevel die los staat van de constructie. Als we die over vijftig jaar niet meer mooi vinden, vervangen we hem gewoon.
  • Het inbouwpakket helemaal op maat voor vijftien jaar. Daarna worden de materialen hergebruikt.
  • Een zelfvoorzienend gebouw in energie en water.

Gezonde financiële toekomst

draaijer+partners denkt dat dit prima kan op basis van een gezonde businesscase op levensduurbasis, een slimme financiering en een goed ingericht proces. Om uw ambities goed te formuleren, doorlopen wij het stappenplan. Dat doen we voor de start van het ontwerpproces. Dit kan twee maanden duren, maar kan ook in twee weken klaar zijn. Afhankelijk van uw situatie en dus altijd maatwerk.

Beheer een grote vastgoedportefeuille

Een grote onderneming heeft altijd meerdere kantoorlocaties. U schippert continu tussen ruimtegebrek en leegstand, panden aanhuren en afstoten. De vastgoedmanager zoekt flexibiliteit, maar tegen welke prijs? draaijer+partners ondersteunt grote organisaties bij het structureren van hun portefeuille. Wij wegen de voor- en nadelen van de grote leegstand in de kantorenmarkt af. Wij rekenen de consequenties van Het Nieuwe Werken voor uw gebouwenvoorraad door. Samen met u geven wij de werkomgeving en de vastgoedportefeuille voor de toekomst vorm.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33