Ga direct naar: 

Ontwikkelaar

De ontwikkelaars in Nederland hebben het moeilijk. Daarom is de nood groot om te investeren in de gebruikerswensen, onderscheidende concepten en nieuwe markten.

Integraal ontwikkelen

De tijd dat een gebouw of gebied zichzelf vulde, is voorgoed voorbij. Nieuwe manieren van ontwikkelen dragen bij aan het verminderen van risico’s. Denk hierbij aan meer aandacht voor duurzame exploitatie en kennis van onderhoud en beheer. En bovenal vroegtijdig de belangen van gebruikers in de planvorming brengen. Alleen ontwikkelaars die in staat zijn integraal naar projecten en processen te kijken, hebben een voorsprong in de markt. Bij aanbestedingen zie je dit al terug.

Duurzaamheid

Hét thema in alle sectoren is duurzaamheid. Dit gaat verder dan een energiezuinig gebouw met duurzame materialen. Alleen wanneer een gebouw ook in de toekomst nut heeft, is het duurzaam. De waardecreatie van draaijer+partners sluit aan bij de wensen van gebruikers. Onze werkwijze is concreet op alle aspecten. Dit helpt u om succesvolle gebouwen te ontwikkelen.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33