Ga direct naar: 

Samenwerkingen

Partnership De Groene Zaak

Wij behoren tot de koplopers van onze branche met duurzame ontwikkeling, door het zoveel mogelijk in de praktijk te brengen. Wij ervaren veel obstakels door wetten en regels om een werkelijke duurzame ontwikkeling te bereiken. De Groene Zaak voert een lobby voor goede randvoorwaarden voor duurzame ontwikkeling. Samen met een grote groep toonaangevende Nederlandse bedrijven zijn wij actief partner.

 De Groene Zaak

Duurzaam Gebouwd                

draaijer+partners is partner van Duurzaam Gebouwd. Maarten Epema is toegetreden als expert tot het Kennisplatform Duurzaam Gebouwd, hét kennisplatform over duurzaam bouwen. Het kennisplatform informeert en inspireert de professional door onafhankelijk nieuws, experts, projectbeschrijvingen, innovatieve producten en inspirerende evenementen. Tegelijkertijd is Duurzaam Gebouwd een complementair en interessant netwerk van personen en bedrijven.   

Duurzaam Gebouwd

Samenwerking BiomimicryNL

Stichting BiomimicryNL is een kennis- en innovatiecentrum dat adviseert, informeert en inspireert over biomimicry, het vakgebied dat gebruik maakt van de beste ideeën uit de natuur om duurzame innovatie in onze maatschappij te realiseren. draaijer+partners bundelt zijn krachten met BiomimicryNL tijdens een reeks Biomimcry seminars.

BiomimicryNL

draaijer+partners participeert in I3CON

draaijer+partners heeft van 2006 tot en met 2010 geparticipeerd in het project 'I3CON' (Intelligent, Industrialized, Integrated CONstruction), dat onderdeel uitmaakte van het '6th Framework Programme' van de Europese commissie. Bij het project waren in totaal 26 organisaties betrokken uit 14 landen. Meer informatie over het project en de betrokken partijen in het consortium is te vinden op www.i3con.org. Lees ook het I3CON-magazine.

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33