Ga direct naar: 

Strategisch vastgoed

Zonder goede kaders is uw huisvesting stuurloos. Welke investering in huisvesting zorgt voor de grootste verbeteringen? Hoe ziet moderne huisvesting er over tien jaar uit? En sluit dat aan op de wensen van uw personeel en klanten?

Strategisch vastgoed in de zorg en onderwijs

Wist u dat maar weinig zorginstellingen hun vastgoed ‘in control’ hebben? Dat blijkt uit recent onderzoek van draaijer+partners en de Saxion Hogeschool, kenniscentrum Business Development & Hospitality. Zorg en onderwijs zijn dynamische sectoren waar huisvesting heel erg belangrijk is. Dagelijks verblijven honderden cliënten, studenten en medewerkers in uw gebouwen. Hoe kunt u in tijden van forse bezuinigingen de juiste investeringen doen in het vastgoed? Door allereerst de risico’s te beheersen. Dat creëert rust en ruimte om te ondernemen en innoveren.

Lees meer over strategisch vastgoed in de zorg in ons artikel in Zorgvisie.

Kantoorgebruikers

Veel organisaties kunnen uit met minder vierkante meters. Door krimp van het aantal medewerkers en door implementatie van Het Nieuwe Werken. Er is veel winst te behalen in deze tijd. Gebruikers hebben immers keuze genoeg in de kantorenmarkt. Onze invulling van de methode Corporate Real Estate Management (CREM) zorgt ervoor dat uw organisatie zowel op korte als langere termijn de juiste keuzes maakt en flexibel blijft.

Maatschappelijk vastgoed bij gemeenten

De kwaliteit van schoolgebouwen en maatschappelijk vastgoed moet omhoog. Uit de barometer maatschappelijk vastgoed (opgesteld door het consortium maatschappelijk vastgoed) blijkt dat steeds meer gemeenten het beheer en de ontwikkeling ervan professionaliseren. Haalt u al het maximale uit het maatschappelijk vastgoed?

Neem contact op met onze specialist


 


Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33