Ga direct naar: 

Hoe is het om bij draaijer+partners te werken?

.

Frank Rooker

Sinds 2008 projectmanager bij draaijer+partners

'Je bent niet alleen een klantgerichte professional. Maar vooral ook jezelf'

 Wat is mijn achtergrond?

Na mijn opleiding bouwtechnische bedrijfskunde heb ik twee jaar als werkvoorbereider bij een bouwbedrijf gewerkt. In deze periode heb ik de bouwvoorbereiding en een groot deel van de uitvoering van dichtbij meegemaakt. Een leuke en leerzame periode waarin ik de bouwwereld goed heb leren kennen en mijn bouwtechnische vaardigheden heb kunnen ontwikkelen. Daar heb ik nu nog steeds profijt van.

Hoe ziet een dag bij draaijer+partners eruit?

Het leuke van het werken bij draaijer+partners is dat het zeer afwisselend is. Ik heb al op vele projecten gewerkt; bij heel veel verschillende opdrachtgevers. Ook de werktijden zijn flexibel; regelmatig gewoon ‘nine to five’, maar soms zit ik al om zes uur ’s ochtends in de auto of gaat het werk tot na middernacht door. Dit is bij tijden wel pittig, maar het geeft ook een erg gaaf gevoel om samen met collega’s tot laat in de avond te buffelen om een deadline te halen! En als het wat rustiger is kan ik op tijd het terras op!

Als projectmanager help ik onze opdrachtgevers bij het realiseren van vastgoedprojecten en dat het project binnen tijd, budget en naar de wens van de klant wordt gerealiseerd. Dat de gebruikers er uiteindelijk met veel plezier komen vind ik erg belangrijk. Samenwerken met andere partijen vind ik erg leuk en uitdagend. Gebruikers, opdrachtgevers, architecten, aannemers. Maar ook gemeenten, juristen en fiscalisten. Elke partij heeft zijn/haar eigen belangen binnen het project. De projecten die ik doe zijn zeer uiteenlopend qua sector, omvang, looptijd en complexiteit en bevinden zich meestal niet in dezelfde fase. Dat varieert van het opstellen van een Programma van Eisen tot projecten in de ontwerpfase of uitvoeringsfase. Al met al brengt elke dag wel iets nieuws en kan ik mijzelf uitstekend ontwikkelen, dat is de belangrijkste reden dat ik voor draaijer+partners heb gekozen!

Hetty van der Pennen

Van 2007 - 2017 adviseur bij draaijer+partners

'Mijn advies? Bouw niet voor leegstand!'

Wij staan in Nederland voor de uitdagende opgave duurzame omgevingen te realiseren met inspirerende en motiverende onderwijsgebouwen. Een toekomstbestendige leeromgeving kan een grote bijdrage leveren aan het ontdekken en het ontwikkelen van talenten van leerlingen. De toekomst van de leerlingen staat centraal, maar zeker ok die van het gebouw en het gebied. Mijn advies? Bouw niet voor leegstand, maar werk op een creatieve wijze samen met andere organisaties en doe dit alles op efficiënte wijze, zodat zoveel mogelijk geld overblijft voor het onderwijs zelf!

Bertina Seffinga

SInds 2005 projectmanager bij draaijer+partners

'Ik draag bij aan de leefbaarheid voor de uiteindelijke gebruiker'

Ik adviseer opdrachtgevers over de te kiezen contractvorm en aanbestedingsvorm voor hun nieuwbouw, renovatie of onderhoudswerkzaamheden. Tevens adviseer ik opdrachtgevers en opdrachtnemers over de procesaanpak tijdens de aanbesteding en tijdens de uitvoering van het contract. Ik ben o.a. betrokken (geweest) bij innovatieve projecten zoals het gemeentehuis van Hardenberg, Harm Buiterplein gemeente Groningen, Dierenpark in Emmen en het zwembad in Hardenberg. In mijn projecten streef ik ernaar om het proces zoveel mogelijk te optimaliseren om zo bij te dragen aan de leefbaarheid voor de uiteindelijke gebruiker.

Berry ten Pas

Sinds 2009 als projectmanager werkzaam bij draaijer+partners

'Ik streef naar plekken waar je wilt zijn en vooral terug wilt komen.'

Als projectmanager streef ik naar plekken die het verschil kunnen maken. Of het nu om werk, onderwijs, zorg of sport gaat, ik streef naar plekken waar je wilt zijn en vooral terug wilt komen.

Neem contact op met Draaijer+Partners

Direct contact?
Groningen 050 - 524 46 66
Utrecht 030 - 659 23 33