Clubhuisdag Groningen

Clubhuisdag: Trots op het noorden  

Op maandag 14 mei was het weer tijd voor onze tweemaandelijkse clubhuisdag, deze keer in het noorden van het land. Met ruim 50 collega’s maakten wij een fietstour door het architectonisch centrum van Groningen. De route voerde langs een aantal projecten die tot het rijkelijk gevulde portfolio van draaijer+partners behoren en waar wij trots op zijn.  
 
De clubhuisdag ging bourgondisch van start met een goed verzorgde lunch op ons kantoor aan de Leonard Springerlaan in Groningen. Vervolgens vertrokken wij gezamenlijk naar het Waagplein, een van onze oudste projecten. Vanaf hier fietsten wij heerlijk in het zonnetje naar het in aanbouw zijnde Sportcentrum Europapark voor een korte rondleiding. Sportcentrum Europapark is hét toekomstige sportcentrum van Groningen dat sport ademt.

Onze volgende stop was bij de buren, het onderwijsleerbedrijf van Noorderpoort Euroborg. Ook hier wordt beweging volop gestimuleerd. Na een aantal inspirerende presentaties zetten wij onze route voort naar de Oosterpoort. De Oosterpoort heeft zo’n 300.000 bezoekers per jaar en behoort tot de top vijf cultuurcentra van Nederland. Het is een ware springplank voor artiesten. Ook hier kregen wij een kijkje achter de schermen en ervoeren wij de beleving van zowel de artiest als de bezoeker.

Er ook nog een aantal andere mooie projecten op de route. Zo fietsten wij onder andere langs Vindicat, Parkeergarage Rademarkt en bovenliggende Albert Heijn, Menzis, Alfa College en het gemeentekantoor aan het Harm Buiterplein. Ook aan deze projecten hebben wij in het verleden stuk voor stuk waarde kunnen toevoegen. Om de dag af te sluiten, eindigden wij onze fietstocht bij Vapiano voor een lekker hapje en een drankje. Vanaf het dakterras hadden wij volop zicht op de bouw van het Groninger Forum (opening 2019) en hoe invulling gegeven wordt aan de laatste actualisatie van ons exploitatieadvies.

Wil jij weten aan welke projecten wij nog meer hebben meegewerkt? Neem dan gerust een kijkje tussen onze klantcases.

Nieuwste blogs

  • Inspiratie
  • Leer
juli 2021

Alles onder één dak, maar het dak is het minst belangrijke

Kindcentra, in welke vorm dan ook, zijn niet meer weg te denken uit Nederland. Deze […]

  • Inspiratie
  • Werk
juli 2021

De perfecte combinatie: advies geven en dit zelf implementeren

Laten we beginnen met het wegnemen van het understatement dat draaijer+partners een adviesbureau is. Jazeker, […]

  • Inspiratie
  • Leer
juli 2021

De school moet zich schikken naar de wensen van de gebruikers

De veranderende rol van huisvestingsadviseurs Ontwikkelingen in de onderwijsbranche zorgen ervoor dat de rol van […]