Clubhuisdag Groningen

Clubhuisdag: Trots op het noorden  

Op maandag 14 mei was het weer tijd voor onze tweemaandelijkse clubhuisdag, deze keer in het noorden van het land. Met ruim 50 collega’s maakten wij een fietstour door het architectonisch centrum van Groningen. De route voerde langs een aantal projecten die tot het rijkelijk gevulde portfolio van draaijer+partners behoren en waar wij trots op zijn.  
 
De clubhuisdag ging bourgondisch van start met een goed verzorgde lunch op ons kantoor aan de Leonard Springerlaan in Groningen. Vervolgens vertrokken wij gezamenlijk naar het Waagplein, een van onze oudste projecten. Vanaf hier fietsten wij heerlijk in het zonnetje naar het in aanbouw zijnde Sportcentrum Europapark voor een korte rondleiding. Sportcentrum Europapark is hét toekomstige sportcentrum van Groningen dat sport ademt.

Onze volgende stop was bij de buren, het onderwijsleerbedrijf van Noorderpoort Euroborg. Ook hier wordt beweging volop gestimuleerd. Na een aantal inspirerende presentaties zetten wij onze route voort naar de Oosterpoort. De Oosterpoort heeft zo’n 300.000 bezoekers per jaar en behoort tot de top vijf cultuurcentra van Nederland. Het is een ware springplank voor artiesten. Ook hier kregen wij een kijkje achter de schermen en ervoeren wij de beleving van zowel de artiest als de bezoeker.

Er ook nog een aantal andere mooie projecten op de route. Zo fietsten wij onder andere langs Vindicat, Parkeergarage Rademarkt en bovenliggende Albert Heijn, Menzis, Alfa College en het gemeentekantoor aan het Harm Buiterplein. Ook aan deze projecten hebben wij in het verleden stuk voor stuk waarde kunnen toevoegen. Om de dag af te sluiten, eindigden wij onze fietstocht bij Vapiano voor een lekker hapje en een drankje. Vanaf het dakterras hadden wij volop zicht op de bouw van het Groninger Forum (opening 2019) en hoe invulling gegeven wordt aan de laatste actualisatie van ons exploitatieadvies.

Wil jij weten aan welke projecten wij nog meer hebben meegewerkt? Neem dan gerust een kijkje tussen onze klantcases.

Nieuwste blogs

  • Sociaal
  • Werk
juni 2022

Huisvesting begint bij de gebruiker

Gemeente Diemen, LSa en draaijer+partners gingen in gesprek over de herinrichting van het gemeentehuis en […]

  • Inspiratie
  • Werk
juni 2022

Domeinbenadering en ontwerpgids voor duurzame exploitatie

De gemeente Amersfoort ontwikkelt een nieuw stadhuis. De voorbereidende werkzaamheden zijn gestart, volgens planning wordt […]

  • Circulair
  • Innovatie
juni 2022

De kansen van een circulaire inkoopstrategie

Hoe realiseer je een circulaire facilitaire dienstverlening door middel van een circulaire inkoopstrategie en wat […]