Clubhuisdag: Samen in beweging

Clubhuisdag: Samen in beweging

Op maandag 3 september was het weer tijd voor onze gezamenlijke clubhuisdag. Deze keer stond de dag in het teken van nieuwe kennismakingen, innovatie en beweging. De bijeenkomst vond dan ook niet plaats in Utrecht of in Groningen, maar betraden wij samen met onze nieuwe collega’s van Laanbroek Schoeman adviseurs de inspirerende wereld van Pharos en De Beweegbox.

Een frisse kennismaking

De clubhuisdag begon met een ludieke kennismaking. Twee maanden geleden is Laanbroek Schoeman adviseurs toegetreden tot de Draaijer Groep. Het was dan ook hoog tijd om elkaar wat beter te leren kennen. Hoe kan dat nou op een verfrissendere manier dan door met elkaar te eten en samen te bewegen? Na de uiterst gezonde lunch van Jonathan Karpathios was het tijd voor een rondleiding door Pharos.

Pharos: de gezondste werkcommunity van Europa

Als we spreken over Pharos, spreken we over innovatie. Op initiatief van de nieuwe draai is de markt uitgedaagd om met slimme, gezonde en duurzame oplossingen te komen om het gebouw van Pharos in Hoofddorp te transformeren naar de meest gezonde werkcommunity van Europa. draaijer+partners is als regievoerder verantwoordelijk voor een integrale bewaking van de belangen van de diverse disciplines die betrokken zijn bij het project. Zo vertalen wij de ontwerp, realisatie en exploitatie ambities van Pharos naar concrete uitgangspunten, haalbaarheidstoetsen en overeenkomsten met preferred partners voor de realisatiefase (1,5 jaar) en de exploitatiefase (10 jaar). Pharos heeft een mooi kantoorpand met onwijs veel mogelijkheden. Zo wordt een volledig servicepakket aangeboden met ruimte voor sport en beweging, meditatie, gezonde voeding, brainstormruimtes, concentratieruimtes en een geweldig groen restaurant waar de hangmatten je uitnodigen om te komen loungen. Dit belooft de ideale werkomgeving van de toekomst te worden dus!

Los in de Beweegbox

Na een hoop nieuwe kennis en inspiratie te hebben opgedaan in Pharos was het tijd voor een energiek bezoek aan ons partnerbedrijf de Beweegbox in Amstelveen. De Beweegbox brengt uitdaging, interactie en beweging bij elkaar. Samen beoefenden we allerlei vormen van beweging die de Beweegbox te bieden heeft. Waar de een al rekenend een estafette aflegde, stond de ander te basketballen tegen een interactieve muur. Het was wederom een groot succes en we sloten de dag af met een heerlijk diner bij Sportbedrijf Amstelveen.

Wil jij meer weten over onze nieuwste samenwerkingen en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de kwartaalnieuwsbrief en mis geen enkel nieuws!

Nieuwste blogs

  • Sociaal
  • Werk
juni 2022

Huisvesting begint bij de gebruiker

Gemeente Diemen, LSa en draaijer+partners gingen in gesprek over de herinrichting van het gemeentehuis en […]

  • Inspiratie
  • Werk
juni 2022

Domeinbenadering en ontwerpgids voor duurzame exploitatie

De gemeente Amersfoort ontwikkelt een nieuw stadhuis. De voorbereidende werkzaamheden zijn gestart, volgens planning wordt […]

  • Circulair
  • Innovatie
juni 2022

De kansen van een circulaire inkoopstrategie

Hoe realiseer je een circulaire facilitaire dienstverlening door middel van een circulaire inkoopstrategie en wat […]