Maatregelen en initiatieven in verband met het coronavirus

De gezondheid van onze mensen, klanten en relaties staat voorop. draaijer+partners volgt de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet en volgt de adviezen en maatregelen van het RIVM om de dienstverlening te kunnen blijven garanderen. In dit artikel lees je over onze werkwijze en initiatieven.

Een kantoordagje is weer mogelijk
Thuiswerken is het devies maar toch weer eens een dag(deel) op kantoor werken is ook weer mogelijk. Wij hebben onze kantoren er klaar voor gemaakt en regels en instructies opgesteld. Vooraf een werkplek reserveren is verplicht en doen wij met de handige BookMyDesk app. Zodoende wordt drukte voorkomen.

Routekaart versoepeling bezoekregeling
Met de versoepeling van de bezoekregeling in zicht moeten Care instellingen zich hier op voorbereiden. Wij hebben een routekaart ontwikkeld als leidraad voor de uitwerking van logistieke vraagstukken voor de verschillende ruimten en diensten. Op onze webpagina downloads kun je hem gratis downloaden.

1.5 huisvesting
Nu is thuiswerken nog de dagelijkse realiteit voor veel mensen. Het 1.5 meter afstand van elkaar houden zal voorlopig nog voortduren. Het is goed om alvast na te denken en voorbereidingen te treffen voor aanpassing van jouw huisvesting aan de eisen van de 1.5 meter economie. Kijk op onze webpagina 1punt5 huisvesting om inspiratie op te doen en hoe wij jou behulpzaam kunnen zijn met dit nieuwe vraagstuk.

Spreek-luisterverbinding voor opdrachtgevers in de zorg
Vanwege het op 19 maart 2020 afgekondigde bezoekverbod kunnen bewoners en familieleden in verpleeghuizen en zorgvoorzieningen (kleinschalig) elkaar tijdelijk niet meer ontmoeten. Met enkele partners hebben wij daarom de volgende eenvoudige en snel te realiseren oplossing uitgewerkt: een spreek-luisterverbinding voor bewoners en familie. Meer informatie lees je in onze flyer. Neem bij belangstelling contact met je adviseur bij ons, Mondria Advies, Het Zuiderlicht of bel 030 – 659 23 33.

draaijer+partners nieuwsbrief 26 maart 2020
Wij hebben op 26 maart 2020 een extra editie van onze kwartaalnieuwsbrief naar onze relaties gestuurd met informatie over onze helpdesk, de aankondiging van interessante webinars en waar wij eventueel bij kunnen helpen in deze bijzondere tijd. Om geen toekomstige uitgaves te missen, schrijf je dan in via deze link.

Webinar 3 april 2020 Informatieplicht en EED Energie
Op vrijdag 3 april vond een webinar plaats over de Informatieplicht, EED Energie en het verduurzamen van vastgoed. Een opgave waar veel organisatie mee te maken krijgen en waar wij een handige tool voor hebben ontwikkeld. Je kunt het webinar terugkijken via deze link.

Bereikbaarheid van onze kantoren
Onze beide kantoren in Utrecht en Groningen zijn tijdens kantoortijden geopend, echter met zeer minimale bezetting.
Wij stimuleren het vanuit huis werken. draaijer+partners beschikt over een goede en moderne IT-structuur en faciliteert haar medewerkers standaard met goede middelen om de werkzaamheden vanuit huis te kunnen uitvoeren.

Afspraken
Voor de bestaande fysieke afspraken zal met onze opdrachtgevers en relaties overlegd worden wat wenselijk is. In een kleiner comité bijeenkomen waarbij de geadviseerde afstand toegepast wordt en geen handen geschud worden of het overleg via Skype, Teams, Facetime of telefonisch laten plaatsvinden.

Continuïteit
draaijer+partners zal er alles aan doen om de overheidsmaatregelen die voorlopig nog gelden na te leven en de dienstverlening te garanderen die je van ons gewend bent. Onze kantoren en mensen zijn goed bereikbaar.

Wij blijven de ontwikkelingen volgen en houden je op de hoogte van nieuwe of gewijzigde maatregelen.

Laatst bijgewerkt: 22 juni 2020

Bij deze organisaties is de spreek-luisterverbinding inmiddels geplaatst:
Den Bouw, Herfstzon, Friso, Horizon, ’t Dijkhuis, Noorderboog, Zorggroep Manna, Liberein, TSN Thuiszorg, Accolade Zorg, De Berkelhof en Zorggroep Almere.

Nieuwste blogs

  • Sociaal
  • Werk
juni 2022

Huisvesting begint bij de gebruiker

Gemeente Diemen, LSa en draaijer+partners gingen in gesprek over de herinrichting van het gemeentehuis en […]

  • Inspiratie
  • Werk
juni 2022

Domeinbenadering en ontwerpgids voor duurzame exploitatie

De gemeente Amersfoort ontwikkelt een nieuw stadhuis. De voorbereidende werkzaamheden zijn gestart, volgens planning wordt […]

  • Circulair
  • Innovatie
juni 2022

De kansen van een circulaire inkoopstrategie

Hoe realiseer je een circulaire facilitaire dienstverlening door middel van een circulaire inkoopstrategie en wat […]