Wij verwelkomen Frank Maaskant

Op 1 juni 2018 mochten wij onze nieuwe business developer Frank Maaskant verwelkomen. Frank is ruim 17 jaar werkzaam in de vastgoedsector. Hij werkte voor onder andere partijen als Arcadis, Deloitte ICS adviseurs, JLL en DZAP. Hier heeft hij ruime kennis en ervaring opgedaan met risicodragend ontwerpen en realiseren binnen de profit en non-profit sector.   

Directeur business developer bij draaijer+partners 
Frank Maaskant heeft ruim 17 jaar ervaring op het gebied van vastgoed. Na zijn studies bouwkunde en technische bedrijfskunde ontwikkelde hij zich binnen diverse bedrijven van een projectmanager met een voorliefde voor architectuur tot afdelingshoofd van projectmanagement van JLL, waar hij ook de Design & Build dochteronderneming Tétris in Nederland heeft opgestart. Vervolgens heeft hij bij DZAP als commercieel manager gewerkt waar hij vele huurders en vastgoedinvesteerders begeleid heeft met nieuwe inrichtingen en grootschalige renovaties. Daarna ging Frank op zoek naar zijn volgende uitdaging: draaijer+partners.
Met zijn grote passie voor cross-industry innovation gelooft Frank, net als draaijer+partners, in innovatie en samenwerking binnen allerlei uiteenlopende sectoren. De netwerk georiënteerde aanpak en passie om diverse partijen met elkaar te verbinden, is volgens hem een goed begin van een geïntegreerde dienstverlening.

Frank Maaskant in een notendop 
Frank Maaskant is een open en oprecht persoon die met een positieve houding in het leven staat. Kan niet, bestaat niet, vindt hij. Met zijn objectieve en onafhankelijke blik probeert Frank altijd de grootste behoeftes van mensen te achterhalen. Zo weet hij, vanuit realistisch perspectief, precies de vraag van de klant te beantwoorden en deze het liefst een stapje verder te brengen.
Naast vader van zijn twee lieve dochters is Frank in zijn vrije tijd een echte sportieveling. Hij is niet alleen coach van zijn twee jeugdhockeyteams, maar hij is zelf ook regelmatig als speler op de hockeyvelden te vinden. Wonend in Heemstede legt hij tussen duin en polder wekelijks wat mooie hardlooproutes af. Verder kan je hem zowel in de winter- als zomermaanden in de bergen vinden om te snowboarden, skiën of wandelen.

draaijer+partners in de toekomst  
Van draaijer+partners de beste partij op de markt maken die totaalconcepten aanbiedt. Hiervoor is een sterke samenwerking met ontwerp en bouwen noodzakelijk. Dat is waar Frank zich hard voor maakt.  Middels de Draaijer Groep wilt Frank een geïntegreerde dienstverlening kunnen aanbieden in alles wat met huisvesting te maken heeft. Voor nu, maar ook voor over vijf jaar. Het moet een doorlopende cyclus van continue projecten worden. Door een goede kruisbestuiving tussen de juiste partijen te stimuleren en door kritisch te onderzoeken waar de klant behoefte aan heeft, hoopt Frank deze ambitie bij draaijer+partners de komende jaren te realiseren.

Nieuwste blogs

  • Sociaal
  • Werk
juni 2022

Huisvesting begint bij de gebruiker

Gemeente Diemen, LSa en draaijer+partners gingen in gesprek over de herinrichting van het gemeentehuis en […]

  • Inspiratie
  • Werk
juni 2022

Domeinbenadering en ontwerpgids voor duurzame exploitatie

De gemeente Amersfoort ontwikkelt een nieuw stadhuis. De voorbereidende werkzaamheden zijn gestart, volgens planning wordt […]

  • Circulair
  • Innovatie
juni 2022

De kansen van een circulaire inkoopstrategie

Hoe realiseer je een circulaire facilitaire dienstverlening door middel van een circulaire inkoopstrategie en wat […]