Realisatie en management

Na denken komt doen. Zo zorgen wij voor een sluitende businesscase waarbij wij draagvlak creëren bij de verschillende stakeholders, de risico’s managen en anticiperen op nieuwe ontwikkelingen. Zodat er – en dat vinden we essentieel! – tijdens het ontwerpproces, de bouw of renovatie geen concessies gedaan hoeven worden aan de initiële ambities.

Sta je voor de vraag of bijvoorbeeld jouw nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject haalbaar en rendabel is? Wij ondersteunen jouw besluitvorming door objectief de sterke en zwakke punten en de kansen en risico’s van een project in kaart te brengen in een haalbaarheidsonderzoek. Zo weet je waar je aan toe bent.

De haalbaarheid wordt mede bepaald door wettelijke eisen en functionele en financiële aspecten.

Sta jij ook voor de opgave om bestaand vastgoed een nieuw leven en nieuwe bestemming te geven? Ook voor transformatie en renovatie en tevens verduurzamen ben je bij ons aan het goede adres.

In 2019 zijn 12,5 duizend woningen ontstaan door transformatie van bestaande gebouwen, zoals kantoren, scholen en winkels.

Welke aanbestedingsstrategie past het beste bij jouw project? Wij adviseren je graag over de aanpak. Ook kunnen we het proces voor je managen. Zodat de juiste partij gecontracteerd wordt en een succesvolle samenwerking ontstaat.

Aanbestedingsprocedures en contracten zijn er in verschillende vormen. Samen kijken we welke het beste bij jouw project past.

Behoefte aan het definiëren van de randvoorwaarden voor een project en een goed verloop van de voorbereiding, de planning, de uitvoering tot en met de afronding van jouw project? Dan ben je bij de ervaren project- en procesmanagers van draaijer+partners aan het juiste adres.

Uiteraard beheersen onze managers diverse projectmanagement methodieken om jouw project tot een succes te maken.

Brouwprojecten zijn kostbaar. Kostenbeheersing is essentieel voor een succesvolle afronding van een project binnen budget. Risicomanagement anticipeert voortdurend op risico’s. Door adequaat te reageren worden ze uitgesloten of beheersbaar. Door onze kennis en ervaring in te zetten heb jij geen zorgen.

Risicomanagement is geen doel op zich maar voorkomt verrassingen.

Gerelateerde cases