Circulaire renovatie gebouwen B en C Hogeschool Windesheim Zwolle

Gebouwen B en C van Hogeschool Windesheim locatie Zwolle zijn circulair gerenoveerd. Waar men vroeger een verouderd gebouw zou slopen, is hier gekozen voor een renovatie. Want renoveren is duurzamer dan opnieuw opbouwen.

draaijer+partners mocht voor de circulaire renovatie van begin tot eind het ontwerptraject begeleiden. We hebben geschikte bouwpartijen geselecteerd en de uitvoering begeleid. Op 8 juni zijn de gebouwen officieel geopend. Het duurzame gebouw is klaar voor de toekomst!

Bekijk het project in onderstaande video:

"Circulariteit stond bij dit project hoog in het vaandel. Het is een belangrijk onderwerp geweest tijdens het hele bouwproces."

Bart Griess

Nieuwste blogs

  • Sociaal
  • Werk
juni 2022

Huisvesting begint bij de gebruiker

Gemeente Diemen, LSa en draaijer+partners gingen in gesprek over de herinrichting van het gemeentehuis en […]

  • Inspiratie
  • Werk
juni 2022

Domeinbenadering en ontwerpgids voor duurzame exploitatie

De gemeente Amersfoort ontwikkelt een nieuw stadhuis. De voorbereidende werkzaamheden zijn gestart, volgens planning wordt […]

  • Circulair
  • Innovatie
juni 2022

De kansen van een circulaire inkoopstrategie

Hoe realiseer je een circulaire facilitaire dienstverlening door middel van een circulaire inkoopstrategie en wat […]