draaijer+partners steunt het Ronald McDonald Huis Utrecht

draaijer+partners is lid geworden van de Ronald McDonald Business Breakfast Club Utrecht. De Ronald McDonald Business Breakfast Club organiseert maandelijkse een netwerkbijeenkomst, in de vorm van een ontbijt, voor bedrijven en instellingen in Utrecht en omstreken. Behalve een lekker ontbijt en een stuk gezelligheid op de vroege ochtend, bieden de ontbijtbijeenkomsten de ideale mogelijkheid tot het leggen van zakelijke contacten. Maar er is nog een belangrijker doel: de ondersteuning van het Ronald McDonald Huis en Huiskamer Utrecht. De opbrengst van de Business Breakfast Club komt geheel ten goede aan het Huis en de Huiskamer. Hierdoor wordt de continuïteit van het Huis gewaarborgd.

Het Ronald McDonald Huis Utrecht biedt een tijdelijk thuis aan ouders/verzorgers van zieke of te vroeg geboren kinderen, die zijn opgenomen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis of het Prinses Maxima Centrum. De Stichting krijgt geen overheidssteun en is volledig afhankelijk van giften en donaties van particulieren, scholen, instellingen en bedrijven. Aan het eind van ieder jaar wordt de jaarlijkse opbrengst van de Business Breakfast Club overhandigd aan het bestuur en de huismanager van Stichting Ronald McDonald Huis Utrecht.

"We vinden het fijn dat we het mooie initiatief van het Ronald McDonald Huis Utrecht op deze manier kunnen steunen."

Jan Joost Mestebeld, directeur draaijer+partners

Nieuwste blogs

  • Sociaal
  • Werk
juni 2022

Huisvesting begint bij de gebruiker

Gemeente Diemen, LSa en draaijer+partners gingen in gesprek over de herinrichting van het gemeentehuis en […]

  • Inspiratie
  • Werk
juni 2022

Domeinbenadering en ontwerpgids voor duurzame exploitatie

De gemeente Amersfoort ontwikkelt een nieuw stadhuis. De voorbereidende werkzaamheden zijn gestart, volgens planning wordt […]

  • Circulair
  • Innovatie
juni 2022

De kansen van een circulaire inkoopstrategie

Hoe realiseer je een circulaire facilitaire dienstverlening door middel van een circulaire inkoopstrategie en wat […]