Nieuw gebouw Polyganics klaar voor gebruik  

Het medisch technologiebedrijf Polyganics had wegens succes uitbreiding nodig om te kunnen blijven innoveren en groeien. Op de Zernike Campus Groningen is een nieuw gebouw gerealiseerd, bestaande uit kantoren, laboratoria en productieruimten.

Nu het proces-verbaal van oplevering getekend is, verhuist het bedrijf gefaseerd naar het nieuwe gebouw. In mei 2021 heeft eerst het kantoorpersoneel zijn intrede gedaan. Hierna zullen de productielaboratoria verhuizen. Het hele bedrijf zal eind van dit jaar volledig verhuisd zijn naar de Zernike Campus

Samenwerking
Sax Architecten heeft het gebouw van circa 6.500 m2 vloeroppervlakte ontworpen, met vloeiende vormen en veel glas aan de zichtzijden. Jorritsma Bouw had de uitvoeringscoördinatie tijdens de bouw. In een prettig verlopen samenwerking met Homij technische installaties en de directieleveranciers van de opdrachtgever is het project tot een prachtig eindresultaat gebracht. draaijer+partners was verantwoordelijk voor het projectmanagement en de directievoering op het werk.

Beeldmateriaal: Toon Grobet

"In een prettige samenwerking met alle betrokken partijen waren we verantwoordelijk voor het projectmanagement en de directievoering van dit mooie project."

Henri Cornelissen, projectmanager draaijer+partners

Nieuwste blogs

  • Sociaal
  • Werk
juni 2022

Huisvesting begint bij de gebruiker

Gemeente Diemen, LSa en draaijer+partners gingen in gesprek over de herinrichting van het gemeentehuis en […]

  • Inspiratie
  • Werk
juni 2022

Domeinbenadering en ontwerpgids voor duurzame exploitatie

De gemeente Amersfoort ontwikkelt een nieuw stadhuis. De voorbereidende werkzaamheden zijn gestart, volgens planning wordt […]

  • Circulair
  • Innovatie
juni 2022

De kansen van een circulaire inkoopstrategie

Hoe realiseer je een circulaire facilitaire dienstverlening door middel van een circulaire inkoopstrategie en wat […]