Informatieve ontbijtsessie over slim gebruik van data

Draagvlak creëren en waarden definiëren in een value case. Zomaar twee tips uit de presentatie over het slim gebruiken van data in een gebouw. Directeur Jan Joost Mestebeld en adviseur Erwin Alders van draaijer+partners waren vroeg uit de veren voor een informatief netwerkontbijt met de business partners van FC Utrecht.

Er werd een mooie link gemaakt naar het voetbalspel van de club. Uit het spel valt namelijk veel data te halen, maar ook de fans en spelers beschikken over veel interessante data. Door de customer journey in kaart te brengen, kun je commercie optimaliseren en interactie verhogen. Je kunt zelfs een bredere doelgroep bereiken.

Maar ook voor huisvesting van werk- en leeromgevingen kan data van toegevoegde waarde zijn. Aan de hand van concrete voorbeelden werd gepresenteerd hoe je slimme omgevingen kunt creëren. Meer weten? Neem contact op met Erwin Alders of Casper Meinders.

"Een slim gebouw is geen doel op zich, het is een middel om betere en gezondere omgevingen te creëren."

Erwin Alders

Nieuwste blogs

  • Sociaal
  • Werk
juni 2022

Huisvesting begint bij de gebruiker

Gemeente Diemen, LSa en draaijer+partners gingen in gesprek over de herinrichting van het gemeentehuis en […]

  • Inspiratie
  • Werk
juni 2022

Domeinbenadering en ontwerpgids voor duurzame exploitatie

De gemeente Amersfoort ontwikkelt een nieuw stadhuis. De voorbereidende werkzaamheden zijn gestart, volgens planning wordt […]

  • Circulair
  • Innovatie
juni 2022

De kansen van een circulaire inkoopstrategie

Hoe realiseer je een circulaire facilitaire dienstverlening door middel van een circulaire inkoopstrategie en wat […]