Ingeborg Leene start als projectdirecteur bij draaijer+partners en Oxxer

Met ingang van 1 februari 2021 is Ingeborg Leene gestart binnen de Draaijer Group. Ingeborg richt zich op een andere aanpak en innovatie in de samenwerking binnen de totale keten van huisvesting, facilities en vastgoed. Met deze ontwikkeling geeft draaijer+partners haar succesvolle ontwikkeling van strategische huisvesting en het samen met opdrachtgevers creëren van duurzame omgevingen verder vorm. Binnen Oxxer gaat zij deze facilitaire- en exploitatie concepten met een prestatiegerichte aanpak ontwikkelen en is ze verantwoordelijk voor implementatie en borging.

Ingeborg is haar carrière ooit gestart bij draaijer+partners als huisvestingsadviseur en projectmanager. Daarna heeft ze ruim 17 jaar ervaring opgedaan binnen facility management en strategische huisvesting bij TenneT en Nutreco als eindverantwoordelijk Facility Manager. Ze heeft alle facetten van een facilitaire organisatie in ontwikkeling kunnen meemaken en veranderingen geleid.

www.draaijergroup.nl
www.oxxer.nl

Voor Oxxer zal Ingeborg Leene facilitaire- en exploitatie concepten met een prestatiegerichte aanpak ontwikkelen en is ze verantwoordelijk voor implementatie en borging.

Nieuwste blogs

  • Werken bij
  • Organisatie
juni 2021

Zo leuk is werken bij draaijer+partners

Wat wilde jij vroeger worden als je later groot zou zijn? Superheld(in), brandweerman of -vrouw, […]

  • Gezond
  • Werk
mei 2021

Hoe begin je met het organiseren van een gezonde werkomgeving?

Toen we lang geleden voor het eerst aan het werk gingen, was dat buiten, in […]

  • Werken bij
  • Zorg
april 2021

Facilitymanagement is gewoon ontzettend leuk

Een jaar geleden kwam Anniek Dijkstra in dienst bij draaijer+partners als facilitair adviseur zorg. In […]