Ingeborg Leene start als projectdirecteur bij draaijer+partners en Oxxer

Met ingang van 1 februari 2021 is Ingeborg Leene gestart binnen de Draaijer Group. Ingeborg richt zich op een andere aanpak en innovatie in de samenwerking binnen de totale keten van huisvesting, facilities en vastgoed. Met deze ontwikkeling geeft draaijer+partners haar succesvolle ontwikkeling van strategische huisvesting en het samen met opdrachtgevers creëren van duurzame omgevingen verder vorm. Binnen Oxxer gaat zij deze facilitaire- en exploitatie concepten met een prestatiegerichte aanpak ontwikkelen en is ze verantwoordelijk voor implementatie en borging.

Ingeborg is haar carrière ooit gestart bij draaijer+partners als huisvestingsadviseur en projectmanager. Daarna heeft ze ruim 17 jaar ervaring opgedaan binnen facility management en strategische huisvesting bij TenneT en Nutreco als eindverantwoordelijk Facility Manager. Ze heeft alle facetten van een facilitaire organisatie in ontwikkeling kunnen meemaken en veranderingen geleid.

www.draaijergroup.nl
www.oxxer.nl

Voor Oxxer zal Ingeborg Leene facilitaire- en exploitatie concepten met een prestatiegerichte aanpak ontwikkelen en is ze verantwoordelijk voor implementatie en borging.

Nieuwste blogs

  • Sociaal
  • Werk
juni 2022

Huisvesting begint bij de gebruiker

Gemeente Diemen, LSa en draaijer+partners gingen in gesprek over de herinrichting van het gemeentehuis en […]

  • Inspiratie
  • Werk
juni 2022

Domeinbenadering en ontwerpgids voor duurzame exploitatie

De gemeente Amersfoort ontwikkelt een nieuw stadhuis. De voorbereidende werkzaamheden zijn gestart, volgens planning wordt […]

  • Circulair
  • Innovatie
juni 2022

De kansen van een circulaire inkoopstrategie

Hoe realiseer je een circulaire facilitaire dienstverlening door middel van een circulaire inkoopstrategie en wat […]