Overname LSa

Laanbroek Schoeman adviseurs treedt toe tot de Draaijer Groep

Als partner in strategische huisvesting zijn wij bij draaijer+partners continu in beweging. Graag maken wij dan ook bekend dat wij Laanbroek Schoeman adviseurs, partner in organisatiegericht huisvesten, per 27 juni 2018 in onze Draaijer Groep hebben opgenomen.  

Laanbroek Schoeman adviseurs
Laanbroek Schoeman adviseurs (LSa) is een intergrale dienstverlener gespecialiseerd in huisvesting- en organisatieadvies en management. Het adviesbureau, gevestigd in Rotterdam, is in 1997 opgericht door Ben Laanbroek en Werner Schoeman. LSa is een grote aanwinst voor de Draaijer Groep. Met hun specifieke kennis van de overheidssector kan de Draaijer Groep deze markt in het westen van het land beter bedienen en zich regionaal sterker verankeren. LSa ziet op haar beurt kansen om zich binnen de Draaijer Groep verder te ontwikkelen op het gebied van onderhoud en beheer en integrale contracten. Ben Laanbroek en Werner Schoeman zullen beiden hun positie als directeur aanhouden. Ook de dienstverlening van LSa blijft onder de eigen naam met eigen identiteit voortbestaan.

De Draaijer Groep
De Draaijer Groep is een groep van samenwerkende organisaties die elkaar strategisch versterkt, kennis deelt en bijdraagt aan energieke en toekomstbestendige leefomgevingen. Als initiator van de Draaijer Groep werken wij vanuit draaijer+partners samen met OPPS, Rondmakers en de Beweegbox aan diverse projecten. Allemaal laten wij ons inspireren door Stichting de nieuwe draai. Zij bieden inspiratie, kennis en onderzoek aan de groep.  

Partners
Iedere partner binnen de Draaijer Groep beschikt over zijn eigen expertise die de groep versterkt. Zo is OPPS partner op het gebied van integrale contracten en publiek private samenwerking. Rondmakers is specialist in de aan- en verkoop van maatschappelijk vastgoed. LSA is expert op het gebied van huisvestingsadvies en organisatiegericht huisvesten en de Beweegbox is onderscheidend met een uniek interactief gymzaalconcept dat ook turnkey kan worden gerealiseerd. In de Draaijer Groep zijn inmiddels meer dan 100 medewerkers werkzaam. In de toekomst hopen wij zeker nog een aantal mooie partners te mogen verwelkomen.

Wil jij meer weten over onze laatste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de kwartaalnieuwsbrief en mis nooit ons laatste nieuws!

Gerelateerde blogs

  • Events
  • Leer
juli 2019

De onderwijsomgeving als datafabriek!

Het onderwijs is volop in ontwikkeling. Studenten hebben meer regie over het onderwijs dat zij […]

  • Sociaal
  • Innovatie
juli 2019

Waarom is generatie denken zo belangrijk?

Een generatie is een groep mensen die met elkaar verbonden is, omdat ze in dezelfde […]

  • Circulair
  • Zorg
juni 2019

Green deal duurzame zorg 2.0: Hoe wordt ambitie werkelijkheid?

De eerste Green Deal liep van eind 2015 tot eind 2018 met de ambitie dat […]