Maatregelen draaijer+partners in verband met het coronavirus

De gezondheid van onze mensen, klanten en relaties staat voorop. draaijer+partners volgt de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet en volgt de adviezen en maatregelen van het RIVM om de dienstverlening te kunnen blijven garanderen.

Bereikbaarheid
Onze beide kantoren in Utrecht en Groningen zijn tijdens kantoortijden geopend.
Wij stimuleren het vanuit huis werken, de bezetting op de kantoren is minder zijn dan gebruikelijk.
draaijer+partners beschikt over een goede en moderne IT-structuur en faciliteert haar medewerkers standaard met goede middelen om de werkzaamheden vanuit huis te kunnen uitvoeren.

Afspraken
Voor de bestaande fysieke afspraken zal met onze opdrachtgevers en relaties overlegd worden wat wenselijk is. In een kleiner comité bijeenkomen waarbij de geadviseerde afstand toegepast wordt en geen handen geschud worden of het overleg via Skype, Teams, Facetime of telefonisch laten plaatsvinden.

Continuïteit
draaijer+partners zal er alles aan doen om de overheidsmaatregelen die vanaf nu tot en met maandag 6 april 2020 en de nieuwe die tot 1 juni 2020 gelden na te leven en de dienstverlening te garanderen die je van ons gewend bent. Onze kantoren en mensen zijn goed bereikbaar.

Nieuwe dienst voor opdrachtgevers in de zorg
Vanwege het op 19 maart 2020 afgekondigde bezoekverbod kunnen bewoners en familieleden in verpleeghuizen en zorgvoorzieningen (kleinschalig) elkaar tijdelijk niet meer ontmoeten. Met enkele partners hebben wij daarom de volgende eenvoudige en snel te realiseren oplossing uitgewerkt: een spreek-luisterverbinding voor bewoners en familie. Meer informatie lees je in onze flyer. Neem bij belangstelling contact met je adviseur bij ons, Mondria Advies, Het Zuiderlicht of bel 030 – 659 23 33.

Wij blijven de ontwikkelingen volgen en houden je op de hoogte van nieuwe of gewijzigde maatregelen.

draaijer+partners nieuwsbrief 26 maart 2020
Wij hebben op 26 maart 2020 een extra editie van onze kwartaalnieuwsbrief naar onze relaties gestuurd met informatie over onze helpdesk, de aankondiging van interessante webinars en waar wij eventueel bij kunnen helpen in deze bijzondere tijd. Om geen toekomstige uitgaves te missen, schrijf je dan in via deze link.

Laatst bijgewerkt: 26 maart 2020

Mocht je vragen of zorgen hebben, neem dan contact met ons op.

Gerelateerde blogs

  • Gezond
  • Organisatie
maart 2020

Maatregelen draaijer+partners in verband met het coronavirus

De gezondheid van onze mensen, klanten en relaties staat voorop. draaijer+partners volgt de ontwikkelingen met […]

  • Aanbesteden
  • Leer
februari 2020

Almende College: krappe budgetten omzetten naar een toekomstbestendige huisvesting!

In 2017 zijn wij betrokken geraakt bij het Almende college vanuit de vraag Help ons […]

  • Omgevingspsychologie
  • Innovatie
februari 2020

Hoe omgevingspsychologie kan bijdragen aan het creëren van een gezonde en sociale omgeving

De aandacht voor het creëren van gezonde en sociale omgevingen blijft steeds verder toenemen. Terecht wat ons betreft: […]