Blog

Meld je aan voor het Duurzame en Gezonde Scholen Congres 2022

Duurzame en gezonde scholen stellen eisen aan het binnenklimaat van de leeromgeving. Tijdens de verbouw of realisatie van een schoolgebouw wordt er strak gestuurd op deze eisen. Maar wordt hier ook op gestuurd tijdens de belangrijkste fase van het gebouw? Op het moment dat de leerlingen er gebruik van maken?

Vaak zijn er in een schoolgebouw veel systemen beschikbaar waarvan de data maar zeer beperkt wordt ingezet om actief te sturen op een gezond en veilig binnenklimaat. Casper Meinders, manager exploitatie bij draaijer+partners neemt je mee in zijn overtuiging en aanpak om bestaande data te verzamelen en te combineren om hier vervolgens relevante management- en sturingsinformatie van te maken. Een gezonde en veilige leeromgeving laten we niet over aan het toeval, maar is zo het resultaat van bewust handelen.


Event: Duurzame & Gezonde Scholen Congres 2022

Datum: 9 november 2022

Locatie: Congrescentrum Lumen, Zwolle


Meer lezen en aanmelden kan via de website van Duurzame & Gezonde Scholen Congres.

Senior adviseur / Teamcoördinator

Casper Meinders

"Door de juiste data slim te verbinden en te verrijken, krijg je belangrijke informatie en inzichten waarmee je sturing kunt geven aan het gebouw en de organisatie. Dat zorgt voor grip op beleving, comfort, kwaliteit en kosten. Zo gaan organisaties en gebruikers beter presteren."

Casper Meinders
Senior adviseur bij Draaijer