OBC Elst

Oplevering OBC Elst

OBC Elst heeft sinds september 2021 een nieuw schoolgebouw. Tijdens de realisatie van het gebouw zijn duurzaamheid en functionaliteit belangrijke aandachtspunten geweest. De energieneutrale school heeft onder meer duurzame technische installaties en zonnepanelen. Tegelijkertijd is het kleinschalige en persoonlijke karakter behouden gebleven. Het gebouw is voorzien van de laatste functionaliteiten en beschikt over mooie, transparante ruimtes.

Nadat het gebouw op 9 september bouwkundig is opgeleverd, is het op 24 september ook installatietechnisch opgeleverd. Dit is gevierd met het hele bouwteam. draaijer+partners was betrokken bij dit project van initiatief tot en met de oplevering. We hebben geholpen met de samenstelling van het bouwteam, hebben de aanbesteding begeleid en de contractvorm bepaald. Vervolgens lag onze rol in het projectmanagement en de directievoering van de realisatiefase.

OBC Elst is een inspirerend en eigentijds onderwijsgebouw geworden, waar medewerkers, leerlingen, ouders én omwonenden elkaar kunnen ontmoeten. Het inhuizen is inmiddels begonnen. In november 2021 wordt de school in gebruik genomen. De officiële opening is op 19 november.

De bouwkundige en installatietechnische oplevering is gevierd met het hele bouwteam.

Nieuwste blogs

  • Sociaal
  • Werk
juni 2022

Huisvesting begint bij de gebruiker

Gemeente Diemen, LSa en draaijer+partners gingen in gesprek over de herinrichting van het gemeentehuis en […]

  • Inspiratie
  • Werk
juni 2022

Domeinbenadering en ontwerpgids voor duurzame exploitatie

De gemeente Amersfoort ontwikkelt een nieuw stadhuis. De voorbereidende werkzaamheden zijn gestart, volgens planning wordt […]

  • Circulair
  • Innovatie
juni 2022

De kansen van een circulaire inkoopstrategie

Hoe realiseer je een circulaire facilitaire dienstverlening door middel van een circulaire inkoopstrategie en wat […]